TRANSFER HABERLERİ

22 Aralık 2020 Salı

BÖLMESPOR DESTEK ARIYOR.

Covid-19 tedbirleri kapsamında ertelen Bölgesel Amatör Lig (BAL) için yeni sezon başvurularını 31 Aralık tarihine kadar kabul edecek olan Türkiye Futbol Federasyonu TFF'ye henüz başvuruda bulunmayan Uşak temsilcisi Bölmespor, sayılı günler kala destek turlarında.
Tarihinde ilk kez geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden ve oynadığı 22 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 8 puan toplayıp sezonu son sırada tamamlayarak küme düşen, Covid-19 nedeniyle TFF tarafından küme düşmenin kaldırılması ile yeni sezonda tekrar BAL'da Uşak'ı temsil etme hakkı kazanan Bölmespor, TFF tarafından açıklanan başvuru süresinin bitimine günler kala hala TFF'ye yatırılması gereken 22 Bin lira teminatı yatıramadı.
Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Kudret Eroğlu, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etmesi ile kulübün her kademesinde görev alan ve Bölmespor'u yaşatmak adına büyük bir mücadele örneği gösteren Teknik Direktör Hasan Özdemir'in başkanlığa oturduğu Bölmespor'da Hasan Özdemir TFF'ye başvuru için günler kala destek turlarına başladı. 
Başta Uşak ASKF, Uşak Belediyesi ve Valilik ile temasa geçerek şehrin ileri gelenleri ile görüşmeler yapacaklarını belirten Hasan Özdemir, amacımız Bölmespor'un BAL'da mücadele etmesi, kazanılmış hakkımızın korunması. Şayet ki BAL'a katılamazsak Uşak'ın kontenjanı düşecek, amacımız Bölmespor olarak geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da Uşak'lı gençlerin mücadele ettiği bir takım oluşturmak. Uşak'lı gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz onlarında Amatör Lig'lerin en üsttü olan BAL'da mücadele etmelerine, maç tecrübesi kazanmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Türkiye'de bir çok amatör takım BAL'a dahil olabilmek, BAL'da mücadele edebilmek için dünyanın parasını harcıyor. Biz ise elimize geçen bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Geçen sezon tüm maddi ve manevi olumsuzluklara rağmen ligi tamamladık. Gencecik çocuklarımıza maçlarda görev verdik, onların maç tecrübesi yaşamalarını vitrine çıkmalarına katkıda bulunduk, maddiyatın ikinci planda olduğu bir sezonu tamamladık. Küme düştük ama TFF aldığı karar ile düşmeyi kaldırdı. Bir kez daha Uşak'ı BAL'da temsil etme hakkı kazandık. Bu hakkımız kaybolmasın Uşak'ın gençlerine hep beraber sahip çıkalım bize destek olun damlaya damlaya göl olur az çok demeden maddi manevi yanımızda olun. Şu an da profesyonel liglerde mücadele eden tek takımımız var Uşakspor. Uşakspor, Uşak'lı çocuklarında oynadığı bir takım olsun, Uşakspor'a futbolcu yetiştirebilmemiz için bize ve bizim gibi takımlara destek olunsun. Şayetki destek bulur ve tekrar BAL'da mücadele edersek bilinsin ki bu takımda Uşak'ın gençleri oynayacak, onlara destek çıkacağız, onların maç tecrübesi kazanmalarına ve gelecekte Uşakspor'un bir neferi olmaları için çalışacağız"dedi.
SERVET SARUN









Hiç yorum yok: