TRANSFER HABERLERİ

15 Şubat 2024 Perşembe

YEŞİLYURTSPOR, UŞAK FUTBOL'UNA RENK KATACAK.

2023 yılında kuruluş sürecini tamamlayan ve federasyon onayını alan Yeşilyurtspor, bu sezondan itibaren Uşak Amatör Liglerine yeni bir soluk getirecek. Bu ay sonunda başlaması beklenen Uşak 2.Amatör Lig C Grubunda mücadele edecek olan Yeşilyurtspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Sportif Direktör Alaaddin Önal, bu sezon ilk kez yer alacakları 2.Amatör Lig'e renk katacaklarını söyledi.
Bu ay sonunda başlaması beklenen ve Uşak futbolunun köklü takımlarınında yer aldığı C Grubunda; Selvioğluspor, Pınarbaşıspor, Büyük Aslıhanspor, Omurcaspor, Uşak Üniversitesispor ile mücadele edecek olan Yeşilyurtspor'da Sportif Direktör Alaaddin Önal, Yeşilyurtspor kulübü olarak kuruluş amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklarından uzak tutarak spora teşvik etmek, genç yetenekleri bularak onlara forma şansı vererek, tecrübe sahibi olmaları, Uşak'da yetiştirici kimliği olan bir kulüp olmak olduklarını ifade etti. 
Önal,"yeni sezon öncesinde futbolcu transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Lige hazır sayılırız. Uşak futboluna yeni bir soluk getirerek ilk yılımızda şampiyonluk hedefliyoruz”dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: