TRANSFER HABERLERİ

20 Aralık 2020 Pazar

MUĞLASPOR'DA EGEMEN URHAN İLE YOLLAR AYRILDI.

Misli.com 3.Lig 4.Grup ekiplerinden Muğlaspor'da Teknik Direktör Egemen Urhan ile yollar ayrıldı. Misli.com 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden ve geçen hafta içerisinde Ziraat Türkiye kupası 5.Tur karşılaşmasında Kaşımpaşa'ya 5-0 kaybederek kupaya veda eden, dün de Bayrampaşaspor ile 0-0 berabere kalan Muğlaspor'da Teknik Direktör Egemen Urhan ile yollar ayrıldı. 
Ligin başlamasına 13 gün kala takım kurabilen ve hazırlık dönemi yaşayamadan lige adapte olmaya çalışan Egemen Urhan'lı Muğlaspor ligde 11 karşılaşmada 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. 
Teknik Direktör Egemen Urhan, Antrenör Ozan Dombaz ve kaleci Antrenörü Bekir Sartan, yönetim ile yapılan görüşme sonrasında tesislerde futbolcular ile bir araya gelerek vedalaştı. 
Kulüp Resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada; Teknik Direktörümüz Egemen Urhan ile Kulüp Yönetimimiz arasında bu sabah yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrılmıştır. Teknik Direktör Egemen Urhan ve teknik heyetine takımımıza vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz"denildi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: