TRANSFER HABERLERİ

23 Aralık 2020 Çarşamba

EDREMİT GÜRESPOR'DAN ÇEŞME BASKET'E GEÇİT YOK.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 4.haftasında hafta içi mesaisinde evinde Çeşme Basketbol'u konuk eden Edremit Belediyesi Gürespor, karşılaşmayı 68-61 kazandı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ligde oynadığı ilk 3 karşılaşmayı da kazanan Edremit Belediyesi Gürespor, 4.hafta karşılaşmasında Çeşme Basketbol'u Edremit Kapalı Spor Salonu'nda konuk etti. 
Karşılaşmanın ilk periyotunda tutuk bir oyun sergileyen ev sahibi ekip bu periyotu 19-11 geride kapattı. 2.periyotta hücumlardan boş dönmeyen ev sahibi ekip önce farkı kapattı, sonrasında da öne geçerek ilk yarıyı 37-33 önde kapattı. 
3.periyotta konuk ekip zaman zaman üstünlük kursa da ev sahibi Edremit Belediyesi Gürespor bu periyotu da 53-46 önde kapattı.
4.periyotta oyuna ortak olmaya çalışan rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Edremit Belediyesi Gürespor, karşılaşmayı 68-61 kazanarak 4'te yaptı, 8 puan ve averaj ile puan sıralamasında 3.sırada yer aldı. 
Ev sahibi ekipte Amerika'lı oyuncu Breanna Marquıce Rıchardson 20 sayı ve 15 ribaund ile maçın skorer ismi olurken, Zilan Gülsüm 13,  Revaziye Gönül Dönmez 12, Tuğçe Murat 11, Deniz Şanlı 7, Yasemin Güneş 3 ve Yağmur Öztürk 2 sayı kaydetti. Edremit Belediyesi Gürespor 5.hafta karşılaşmasında Cumartesi günü saat 17.30'da İstanbul deplasmanında Emlak Konut'a konuk olacak.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: