TRANSFER HABERLERİ

25 Ağustos 2020 Salı

BERGAMA BELEDİYESPOR'DA İSTİFA DEPREMİ.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta nağmalup şampiyonluğa ulaşarak 1 sezon aradan sonra tekrar TFF 3.Lig'e dönen Bergama Belediyespor'da Kulüp Başkanı Bilir Altay ve yönetimi istifa etti.
19 Eylül'de start alacak olan TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Bergama Belediyespor'da Kulüp Başkanı Bilir Altay ve ekibi istifa etti. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün oluru ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda yeni yönetim belirlenecek.
2.Başkan Şerif Topal,"Biz Bilir Altay yönetimi olarak zor bir lig olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da gecemizi gündüzümüze katarak, yağmur çamur demeden Bergama Belediyespor'umuzu şampiyon yaparak hak ettiği yere profesyonel lige taşıdık"dedi.
Başkan Koştu, Yönetime Teşekkür etti.
Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama,"Bergama Belediyespor Kulübü 2019-2020 sezonu yönetim kurulu üyelerimiz ile düzenlediğimiz törende bir araya geldik. Bergama'mıza şampiyonluk sevinci yaşatan, başarılı bir sezon geçirmemizi sağlayan yönetim kurulu üyelerimize emekleri için teşekkür ederek, plaket takdiminde bulunduk"dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: