TRANSFER HABERLERİ

24 Ağustos 2020 Pazartesi

ÇİĞLİ'DE ŞİMDİ GÖZLER TRANSFERDE.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çiğli Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevine İmparator lakaplı tecrübeli teknik adam İmam Aydemir'in gelmesi ile şimdi gözler yapılacak transferlere çevrildi.
İmam Aydemir'in gelmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde hareketlenmesi beklenen transfer çalışmalarında takımın önceki yıllarda görev alan oyunculardan kurulması bekleniyor. Bu isimlerden biride Göksel Yaman. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'ın gediklisi olan Çiğli Belediyespor'da uzun yıllardır alt yapı ve A Takımda görev alan tecrübeli isim İmam Aydemir'in tekrar A Takımın başına getirilmesi ile gözler transferlere çevrildi. A Takım başında olduğu sürelerde istikrara ve alt yapıya büyük önem veren, alt yapıdan bir çok oyuncuyu A takıma kazandıran, tecrübeli ve yeni yetenekleri harmanlayarak büyük başarılara imza atan Aydemir'in gelmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde hareketlenmesi beklenen transfer çalışmalarında takımın önceki yıllarda görev alan oyunculardan kurulması bekleniyor. Bu isimlerden biride 2015-16 sezonunda transfer olan tecrübeli isim Göksel Yaman. Tecrübeli oyuncu Göksel Yaman, Çiğli Belediyespor formasını 3 sezonda 68 kez giyerek 17 gole imza atarken, tecrübeli oyuncunun yanı sıra önceki yıllarda yine Çiğli Belediyespor forması giyen tecrübeli isimler; Ali Özak, Doğan Yaşar Keskin, Ufuk Karabulut, Hasan Güvendik gibi isimlerinde ilk akla gelenler.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: