TRANSFER HABERLERİ

25 Ağustos 2020 Salı

ALİAĞASPOR, TRANSFERDE HIZ KESMİYOR.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aliağspor FK, transferde hız kesmiyor.
Geçen sezon Bergama Belediyespor'u şampiyon yaparak TFF 3.Lig'e çıkaran Teknik Direktör Hakan Şapçı'yı takımın başına getiren ve geçtiğimiz günlerde iç transferde; Erkan Gövercin, Osman Buğra Uysal ve Uğur Karakoç ile yeniden anlaşan, dış transferde; Bergama Belediyespor'dan Kaleciler Alper Özdemir ve Ömer Can, Bahri Yıldırım, Ersin Aslantoğ, Çağrı Tekin, Osman Atalay Demirtaş, Aydın Yıldızspor Raşit İlçebaylık ile Anadolu Üniversitesispor'dan Suat Gündüz'ü kadrosuna katan Aliağspor FK, son olarak dış transferde; Çiğli Belediyespor’dan stoper Ata Mert Yavuz (23), Eşmekaya Sultanhanıspor’dan orta saha Murat Ulusoy (22) ve Mardin Büyükşehir Başakspor'dan sağ bek Yusuf Kılıç’ı (28) kadrosuna kattı.
Ata Mert Yavuz; geçen sezon ligin ilk yarısı Atakum Belediyespor 12 maç, ikinci yarısı Çiğli Belediyespor 4 maç. İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor, Gençlerbirliği, Atakum Belediyespor ve Çiğli Belediyespor formalarını Akademi Liglerinde 73, BAL'da 25 kez giydi.
Murat Ulusoy, Konyaspor Sarayönü Belediyespor, Castyle Kılıçarslanspor, Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor formalarını Akademir Liglerinde 69, U21'de 63 ve BAL'da 23 kez giydi.
Yusuf Kılıç; Akşehirspor, Ereğli Anadoluspor, Konyaspor, Karaman Belediyespor, Nevşehirspor, Edirnespor, Sarıkamış Belediyespor, Muşspor, Kepez Belediyespor, Ortaca Belediyespor ve Mardin Büyükşehir Başakspor formalarını U21'de 34, Türkiye kupasında 10, Akademi Liglerinde 23 ve BAL'da 172 kez giyerek 35 gole imza attı. Geçen sezon Mardin Büyükşehir Başakspor forması ile BAL'da şampiyonluk yaşadı.
Aliağa Atatürk Stadyumu’nda Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve Teknik Direktör Hakan Şapçı’nın yer aldığı imza töreninde Kulüp Başkanı Kamil Önal,"Şampiyonluk yolunda hız kesmeden kulübümüze ve Aliağa’mıza ligin iyi futbolcularını kazandırmaya devam ediyoruz. Aliağaspor’u bulunması gereken lige çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu daha başlangıç, transfer sürecimiz devam ediyor. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın destekleriyle takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz. Takımımızı, Aliağa’yı hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Aliağa'lı futbolseverler her şeyin en iyisini hak ediyor. Güçlü bir taraftarımız var, bu taraftara şampiyonluk yakışır. Yönetimimiz, teknik ekibimiz ve oyuncularımızla birlikte şampiyonluk için gece gündüz çalışıyoruz"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: