TRANSFER HABERLERİ

11 Temmuz 2020 Cumartesi

HAKAN ŞAPÇI, BAL'DAKİ 3.ŞAMPİYONLUĞUNA İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta şampiyon olarak adını TFF 3.Lig'e yazdıran Bergama Belediyespor'da Teknik Sorumlu Hakan Şapçı, BAL'daki 3.şampiyonluğuna imza attı.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta
ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Yunusemre Belediyespor'un 10 puan önünde nağmalup liderliğini sürdürürken TFF tarafından şampiyonluğu ilan edilerek TFF 3.Lig'e yükselen Bergama Belediyespor'un 47 yaşındaki tecrübeli Teknik adamı Hakan Şapçı, BAL'daki 3.şampiyonluğuna imza attı.
2014-2015 sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonunda Turgutluspor ile BAL'da şampiyonluklar yaşayan 47 yaşındaki tecrübeli Teknik adam, Bergama Belediyespor'uda şampiyon yaparak 1 sezonunun ardından tekrar profesyonel lige taşıdı.
Teknik Sorumlu Hakan Şapçı,"Bergama Belediyespor'da sezon başından itibaren çok güzel bir aile ortamı ve takım birlikteliği yakaladık, bu da bizi başarılı kıldı. Belediye Başkanımız Hakan Koştu, Kulüp Başkanımız Bilir Altay, 2.Başkanımız Şerif Topal, yönetim kurulu ve taraftarlarıyla bir bütün olan, büyük bir camia var ve sezon başında kurduğumuz ve devre arasında güçlendirdiğimiz kadromuz ve teknik heyetimiz ile birlikte bu büyük camia'ya şampiyonluk yaşatarak tekrar 3.Lig'e taşımak çok güzel bir duygu. Çok Mutluyum, Şampiyonluk Bergama'ya hayırlı olsun"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: