TRANSFER HABERLERİ

23 Mart 2015 Pazartesi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta Bodrum Belediyesi Bodrumspor ŞAMPİYON

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta Bodrum Belediyesi Bodrumspor, evinde Konyaaltı Belediyespor'u konuk etti.
BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: 3  KONYAALTI BELEDİYESPOR: 0
STAT: Bodrum Şehir
HAKEMLER: Serdar Karagöz, Kenan Gürsel, Cansu Kanca
BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Tamer ***, Süleyman ***, Tolga **, Nizamettin ****, Agah Oktay ***, Erkan **, Gökay Yiğit *****, Metin Telle ** (77 Yasin ***), Onur ***, Mehmet Selçuk *** (82 Ebubekir ***), Burak Emre **
KONYAALTI BELEDİYESPOR: Servet **** , Ozan Caner *** , Çağhan Buğra Ödül Özus ** (75 Arat **), Caner ***, Ömer ***, Enes ** (66 Onur **), Deniz ****, Hüseyin **, Bayram ***, Ali ***, Metehan **
GOLLER: Dk. 36 Nizamettin, 89 Ebubekir, 90+1 Gökay
SARI KARTLAR: Mehmet Selçuk, Gökay, Tolga (Bodrum B.B.), Deniz, Caner, Servet (Konyaaltı Belediyespor)
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta Bodrum Belediyesi Bodrumspor, evinde Konyaaltı Belediyespor'u konuk etti.
Karşılaşma öncesinde en yakın rakibi Afjet Afyonspor'un 10 puan önünde giren ve Konyaaltı Belediyespor karşısında alacağı galibiyet ile ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Şehir stadını dolduran yaklaşık 8 bin kişilik coşkulu taraftarı ile karşılaşmayı Nizamettin, Ebubekir ve Gökay'ın golleri ile 3-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor sahaya ilk kez farklı bir renkte forma ile çıkarken, sahayı yeşil-beyaz balonlar, kurdeleler ile süsleyen B.B Bodrumsporlu taraftarlar karşılama süresince takımını coşturdu.
Karşılaşma sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrumspor Kulüp başkanı Rıza Karakaya ile sahada kucaklaşan futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk sevincini yaşadılar. Başkan Kocadon tüm futbolculara beyaz karanfil çiçeklerinden yapılmış kolye taktı.
Şampiyonluk kutlamaları daha sonra Bodrum Belediye meydanında devam etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,"Bodrumspor haftalar kala burada şampiyonluğunı ilan etti. Bodrum halkına büyük bir sevinç yaşatıyor. Bu günün başarısı değil 2009 yılından bu yana yapılan mücadelenin, inanmanın başarısıdır.Hocalarımla, başkanımla, futbolcularımla birlik olmanın bir başarısıdır. Şampiyonluğu Bodrum halkına hediye ediyorum"dedi.
Kulüp Başkanı Rıza Karakaya,“Bodrumspor’u şampiyonluğa taşıdık. Bana bu yol da  fedakarlıkla destek  olan aileme ve tüm futbolculara, yönetici arkadaşlar ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.
Karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs,  Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, spor yorumcusu Erman Toroğlu'da izledi.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor,  kalan 3 haftada Pamukkalespor, Muğlaspor ve Isparta DSİ spor ile oynayacak.
ERCAN VURANLAR - BODRUM

Hiç yorum yok: