TRANSFER HABERLERİ

24 Mart 2015 Salı

Bergama Belediyespor’da Alaettin Çiçek İle Yollar Ayrıldı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi  veren Bergama Belediyespor’da Yönetim, Teknik Direktör Alaettin Çiçek ile karşılıklı görüşerek  yolları ayırdı. 
Son haftalarda aldığı başarız sonuçlarla düşme potasına yaklaşan Bergama Belediyespor'da yönetim, devre arasında göreve getirdiği Alaettin Çiçek ile bir araya gelerek, takımda kan değişikliğine ihtiyacı olduğu konusunda karşılıklı anlaşmaya vararak yollarını ayırdı.
Lig Sonuna Kadar, Hindal Gündüz Dönemi.
Alaettin Çiçek ile yolları ayıran Bergama Belediyespor’da Teknik Direktörlük görevine lig sonuna kadar Futbol Akademisi Direktörü Dr. Hindal Gündüz getirildi. Hindal Gündüz’ün yardımcılıklarını Salih Sayar ve Gökhan Kağıtçıoğlu yapacak. Teknik Direktör Hindal Gündüz yaptığı açıklamada takımın bir an önce üst sıralara tırmanması için gece gündüz çalışacaklarını belirterek,"Bu zor dönemde tüm Bergama Belediyespor taraftarlarını yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcu ve taraftarlarımızla bu zor süreçten birlik beraberlik içinde çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu süreci tüm Bergama halkıyla beraber olarak yüzümüzün akıyla atlatacağımıza inancımız tamdır. Bu hafta oynayacağımız zorlu Balçova maçında tüm Bergamalı sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz"dedi.
Bergama Belediyespor son 7 maçında 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: