TRANSFER HABERLERİ

19 Mart 2015 Perşembe

Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonasında 2.Kademe Heyecanı.

Türkiye Futbol Federasyonu TFF'nun koordinatörlüğünde, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD ve Nike’nin işbirliğiyle düzenlenen Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası'nın 2.kademe karşılaşmaları
20 takımın katılımı ile 26-29 Mart tarihleri arasında Eskişehir, Samsun, Kastamonu ve Sivas grup merkezlerinde oynanacak.
12-15 Mart tarihleri arasında 20 grup merkezinde 110 takımın katılımı ile start alan Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonasında, Ege Bölgesini temsil eden 19 ekipten İzmir temsilcileri Çiğli Belediyespor ile İzmirspor adlarını 2.kademeye yazdıran ekipler oldu.
Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 2.kademe karşılaşmaları 6'şar takımlı Eskişehir ve Samsun grup merkezlerinde 26-29 Mart tarihleri arasında, 4'er takımlı Kastamonu ve Sivas grup merkezlerinde 26-28 Mart tarihleri arasında oynanacak.
Ege Bölgesini ve İzmir'i Eskişehir grup merkezinde temsil edecek olan Çiğli Belediyespor ile İzmirspor'un rakipleri ve diğer grup merkezlerinin gruplandırması şöyle oluştu;
ESKİŞEHİR: Çiğli Belediyespor (İzmir), İzmirspor (İzmir), (Beylikgücüspor (İstanbul), Söğütlüçeşmespor (İstanbul), DSİ.Spor (Antalya), Manavgat Belediyespor (Antalya)
SAMSUN: Bağlarbaşıspor (İstanbul), Damlaspor (İstanbul), Karakartallarspor (Konya), Fenerspor (Konya), Hekimoğlu Doğanspor (Trabzon), Söğütlü Belediyespor (Trabzon)
KASTAMONU: Zara Ekinlispor (İstanbul), Arabayatağıspor (Bursa), Görespor (Giresun), Kadıköyspor (Samsun)
SİVAS: Çınarspor (Adıyaman), Balgatspor (Ankara), Ergani Gençlerbirliğispor (Diyarbakır), Lider Muşspor (Muş)
TFF'dan 1200 TL katkı payı.
2.kademe karşılaşmalarına katılacak olan 20 ekibe Türkiye Futbol Federasyonu TFF tarafından 1200 TL katkı payı verilecek. Takımlar katkı paylarını 30 Eylül 2015 tarihine kadar alabilecekler.

SERVET SARUN

Hiç yorum yok: