TRANSFER HABERLERİ

25 Mart 2015 Çarşamba

Bergama Belediyespor'da Teknik Adam Kıyımı Devam Ediyor.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor'da Teknik adam kıyımı devam ediyor.
Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor yönetimi son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra 19.haftada göreve gelen Alaettin Çiçek ile de yollarını ayırdı.
Sezona Hikmet Akıncı ile şampiyonluk parolası ile yola çıkan Bergama Belediyespor'da yönetim, ilerleyen haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından, 16.hafta sonunda takımın kan değişikliğine ihtiyacı olduğun belirterek Hikmet Akıncı ile yollarını ayırdı. 19.hafta'da takımı Alaettin Çiçek'e emanet eden kırmızı-lacivertli yönetim, Alaettin Çiçek ile de istediği yükselişi gösteremeyince bir kez daha takımda kan değişikliğine ihtiyacı olduğu konusunda Alaettin Çiçek ile karşılıklı anlaşmaya vararak önceki gün yollarını ayırdı.
Hikmet Akıncı'nın Karnesi.
Geçen sezon Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile iyi bir sezon geçiren Bergama Belediyespor, sezon sonunda Selahaddin Dinçel ile yollarını ayırmış, takımın başına Hikmet Akıncı'yı getirmişti. Takımı sil baştan yeniden kurarak şampiyonluk kovalayacak bir ekip kuran Bergama Belediyespor, 16 lig, 1 kupa maçına çıktığı Hikmet Akıncı ile ligde 3 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Ziraat Türkiye Kupası 1.tur karşılaşmasında Tire 1922'ye 2-0 yenilerek elendi. Lig'de rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü. En farklı mağlubiyetini Etimesgutspor karşısında 3-1 lik skor ile aldı, 17 puan toplayabildi. 
Alaettin Çiçek'in Karnesi.
19.haftanın başında takımı Alaettin Çiçek'e emanet eden kırmızı-lacivertli ekip, Çiçek ile 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 9 puan toplayabildi. Rakip fileleri 8 kez havalandırırken, kalesinde 15 gol gördü. En farklı mağlubiyetini Anadolu Üsküdar karşısında 5-1 lik skor ile aldı. Önceki gün Alaettin Çiçek ile yollarını ayıran kırmızı-lacivertli yönetim ligde kalan son 7. hafta için takımı Futbol Akademisi Direktörü Dr. Hindal Gündüz'e emanet etti.
2012-2013 Sezonu:
2011-2012 Sezonunu Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ da Mehmet Çakmak ile şampiyon olarak tamamlayarak 3.Lig biletini alan Bergama Belediyespor, 2012-2013 Sezonuna Mehmet Çakmak ile başladı. 22.haftada aldığı 7-2 lik Kayseri Şekerspor mağlubiyeti sonrasında Mehmet Çakmak ile yollarını ayırmış, kalan haftalara Murat Gürkan Zora ile devam etmişti. Bergama Belediyespor ligin son karşılaşmasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 1-0 galibiyet ile ligde kalmıştı. Bergama Belediyespor Mehmet Çakmak ile 22 karşılaşma 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alırken, Murat Gürkan Zora ile 11 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
2013-2014 Sezonu:
2013-2014 Sezonuna Selahaddin Dinçel ile başlayarak tamamladı. Selahaddin Dinçel ile müthiş bir sezon geçiren Bergama Belediyespor, Dinçel ile 34 maçta 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile tamamladı. Rakip fileleri 52 kez havalandırırken, kalesinde 30 gol görerek 58 puan ile ligi 2.sırada tamamladı. 2.Lig biletini play-off karşılaşmasında Localtıme Karagümrükspor karşısında aldığı 2-1 mağlubiyet ile kaçırdı.  Ziraat Türkiye Kupasında 3.Turda, Gençlerbirliğine 2-1 yenilerek elendi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: