TRANSFER HABERLERİ

21 Şubat 2013 Perşembe

Bergama Belediyespor'da Gürkan Zora Dönemi.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mehmet Çakmak ile anlaşarak yollarını ayıran Bergama Belediyespor, Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç, Kulüp Başkanı Hüseyin Güngör ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen imza töreninde Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Onursal Başkan Mehmet Gönenç,"Ligde sıkıntılı günler yaşayan takımımızın başına öncelikle deneyimli, daha önce zorlu koşullarda çalışmış, şu anda yaşadığımız krizi yönetebilecek olgunlukta ve deneyimde olması gereken, öncelikli hedefimiz ligde kalmak ama geldiği takımda kısa vadeli başarıların ötesinde, uzun vadeli planların içerisinde olabilecek bir hocaya ihtiyacımız vardı. Her şeyden önce buradaki futbolcu grubuna güven aşılayacak, bu ligde kalma adına mücadele ruhunu sahaya yansıtacak yapıda bir hoca bulmamız gerekiyordu. Dün akşam yapılan Yönetim Kurulu toplantısında ortak kararımızla Sayın Gürkan Zora ile anlaşma yolunda karar aldık. Basında adı geçen teknik direktörlerin bir kısmıyla görüşüldü ama haberlerde adı geçip de bizim hiç görüşmediğimiz antrenörler de oldu. Bizim görüşmüş olduğumuz hiç bir teknik adamdan,"Bergama Belediyespor'a gelmeyi ve çalışmayı düşünmüyoruz'' gibi olumsuz bir yanıt almadık. Bugünden itibaren takımımızın yeni Teknik Direktörü Gürkan Zora'dır kendisine başarılar diliyorum. Hocamızla önümüzdeki sezon başında planlı ve programlı bir çalışma yaparak, istikrarlı ve  uzun süreli çalışmak istiyoruz'' dedi.
Teknik Direktör Gürkan Zora,"Öncelikle peş peşe yaşanan iki şampiyonlukta büyük emek sahibi olan Mehmet Çakmak hocaya çok teşekkür ederim. Buraya gelirken şunu düşündüm. Bu ligde kalmak Şampiyonlukla eşdeğer, biz bu yıl da şampiyon olacağız. Kümede kalmak kötü bir kelime o yüzden diyorum ki biz şampiyonluğa oynayacağız. Önümüzdeki takımlarla puan farkını kapatıp, sezon sonunda onları geçtiğimizde şampiyon olacağız. Bunda  taraftarlarımız, yöneticilerimiz ve siz değerli basın mensuplarının vereceği pozitif enerjinin çok büyük payı olacaktır. Seyirci için on ikinci adam derler ama seyircimiz on üç, on dört, on beşinci adam olmalı. Özellikle iç sahadaki galibiyet sıkıntısını bir an önce gidermek için taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Çok çalışıp başarılı olacağımızı sahada göstereceğiz, hayırlısı olsun '' dedi.
Kulüp Başkanı Hüseyin Güngör,"Onursal Başkanımızın ve  Hocamızın sözlerine aynen katılıyorum. Bundan sonra konuşma sırası futbolcular, teknik kadro, Yönetim Kurulu ve taraftarlarımızdadır. artık sahada konuşacağız. Hedefimiz sezon sonunda ligde kalıp, önümüzdeki yıl Gürkan hocamızla yola devam edip, şampiyonluğa oynamaktır. Taraftarlarımızdan destek bekliyorum"dedi.

EROL ALTUĞ-BERGAMA   
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: