TRANSFER HABERLERİ

20 Şubat 2013 Çarşamba

Aliağa Petkim, Hakan Demir'e Emanet.

Beko Basketbol Ligi’nde son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve Burak Bıyıktay ile yollarını karşılıklı olarak anlaşarak ayıran Aliağa Petkim, Hakan Demir ile anlaştı. Hakan Demir son olarak Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemir’i çalıştırdı.
Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Hakan Demir ile her konuda anlaştıklarını belirterek,"Yeni Antrenörümüz Sayın Demir’in uyum sürencini çok kısa sürede aşacağını düşünüyorum. Kendisinin Beko Basketbol Ligi’nin deneyimli çalıştırıcılarından olması ve İzmir’i de iyi bilmesinin bizim için avantaj olacağını düşünüyorum. Beko Basketbol Ligi’nde ilk 8 hedefimiz devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Sayın Demir’in kulübümüz ve Türk basketbolu için hayırlı olmasını diliyorum”dedi.  
HAKAN DEMİR KİMDİR?
En son Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemir’i çalıştıran Hakan Demir 1999 yılından bu yana Antrenörlük yapmakta.1999 yılında Efes Pilsen yardımcı Antrenörlüğü ile başlayan Teknik adamlığında bugüne kadar Tekel, Mersin BŞB, Beşiktaş Cola Turka, Pınar Karşıyaka ve Erdemir takımlarını çalıştıran ve ayrıca spor hekimi olan Demir 2007-2008 sezonunda'da İsviçre'nin Sion Herens takımını 3.yaparak finallere taşıdı. Bugüne kadar çalıştırdığı takımları aldığı noktadan  daha yüksek noktalara  taşıması ile bilinen Demir, Pınar Karşıyaka ile FIBA Euro Challenge'da çeyrek final başarısı yaşadı.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: