TRANSFER HABERLERİ

25 Şubat 2013 Pazartesi

Kızılcabölükspor'dan Süper Galibiyet.

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR: 0     KIZILCABÖLÜKSPOR: 1
STAT: Galip Öztürk
HAKEMLER: Çağdaş Altay **, Önder Çalış **, Ahmet Kaan Ahıska **
ÇİĞLİ BELEDİYESPOR: Vedat ***, Mustafa Yıldırım ***, Ali İhsan ***, Feyzullah ***, Salih ***, Cenk ***, Semih *** (dk.84 Serkan *), Halil ***, Kerim ** (dk.69 Mahmut **), Fatih **, Ferdi ** (dk.84 Mustafa Aşık *)
KIZILCABÖLÜKSPOR: Göksal ****, Ali Hürlü ****, Samet ****, Yasin ****, Nazmi ****, Alper ****, Orhan ****, Cem ****, Mehmet Çağrı **** (dk.70 Berkay ***), Aytaç *** (dk.63 Ergin ***), Latif **** (dk.82 Burak **)
GOL: Berkay (75)
SARI KARTLAR: Feyzullah, Halil, Fatih , Ferdi / Göksal, Samet, Latif, Berkay
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta haftaya 42 puan ve averaj ile lider giren Kızılcabölükspor, deplasmanda 42 puan ve averaj ile 2.sırada bulunan Çiğli Belediyespor'un konuğu oldu.
Karşılaşmaya ev sahibi ekip taraftarları büyük ilgi gösterirken Denizli ekibini 150 kadar taraftarı bu zorlu deplasmanda yanlız bırakmadı.
Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı. Özellikle ilk 20 dakikada iki takım oyuncularıda agresif tavırları ile birbirlerine fauller yapınca oyun sık-sık durmak zorunda kaldı.
20'de Çağrı ceza yayı üzerinde topla buluştu çok sert vurdu, top yan direğe çarparak oyun alanına döndü, Kızılcabölükspor golden oldu.
26'da Kazanılan serbest atışı Çiğli Belediyespor'da Halil kullandı, Salih kafayı vurdu, top üst direğe çarparak oyun alanına döndü, bu kez golü kaçıran Çiğli Belediyespor oldu.
63'de Sol kanattan Ali İhsan'ın sert ortasında, kaleci Göksal'ı geçen topu, Cenk zamansız vurdu, aut.
75'de Sol kanattan kazanılan serbest atışı Ergin kullandı, Çiğli Belediyespor defansı oluşan karambolde topu uzaklaştıramadı, son dokunan Berkay oldu. 0-1
88'de karşılaşmanın Hakemi Çağdaş Altay, Çiğli Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Umut'u saha dışına gönderdi.
Kalan dakikalarda Çiğli Belediyespor, beraberlik için Kızılcabölükspor kalesini ablukaya almasına rağmen son vuruşları değerlendiremedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın sonunda Kızılcabölükspor'lu oyuncular galiyeti taraftarları ile doyasıya kutladı.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: