TRANSFER HABERLERİ

4 Mart 2024 Pazartesi

YILDIZSPOR 45 FK'DA KÖTÜ GİDİŞATA TANSU YANIK'DA DUR DİYEMEDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.grupta ligin ilk yarısında oynadığı ilk 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak topladığı 14 puan liderlik koltuğunda bulunan Manisa temsilcisi Yıldızspor 45 FK, ligin ikinci yarısında geride kalan 6 haftada ise 1 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 3 puan toplayabildi ve son 5 maçını da kaybederek taraftarlarını üzdü.

Ligin ikinci yarısına birçok oyuncusu ile yollarını ayırarak yenilen kadrosu ile giren Yıldızspor 45 FK'da son haftalarda yaşanan düşüşe yeni teknik adam Tansu Yanık'da dur diyemedi.
Sezona Teknik Direktör Halit Alaca ile başlayan ve Alaca ile çıktığı 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 16 puan toplayabilen Manisa ekibi, 10.hafta'nın sonunda Alaca ile yollarını ayırarak takımın başına Alper Dirik'i getirdi.
Alper Dirik ile çıktığı 8 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 7 puan toplayabilen Yıldızspor 45 FK, Dirik ile de yolları ayırdı.
Tansu Yanık'da kötü gidişata dur diyemedi.
Alper Dirik ile yolların ayrılması ile kötü gidişata Tansu Yanık ile dur demek isteyen Manisa ekibi, Yanık ile çıktığı ilk maçta evinde İzmirspor'a 2-0, hafta sonunda da deplasmanda Bilecik 1969'a 3-0 mağlup oldu.
SERVET SARUN - ÖZEL HABER










Hiç yorum yok: