TRANSFER HABERLERİ

8 Mart 2024 Cuma

EDA ERDEM DÜNDAR'IN HEYKELİ AÇILDI.

Türk voleybol tarihine adını altın harflerle kazıyan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar’ın heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılan törenle açıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan açılış törenine Türkiye Voleybol Federasyonu TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu YKÜ Kazım Şahin Gürkan, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı, TVF Foto Muhabiri Mert Bülent Uçma, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi katıldı.

Türk voleybolu için çok özel bir günde olduklarını belirten TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’nin gururu olan Eda’nın heykelinin açılışında bulunmaktan mutlu ve gururluyum. Bu güzel güne bizimle eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bir Eda kolay yetişmiyor. Türkiye Voleybol Federasyonu, bütün paydaşları için vardır. Federasyon olarak Türk voleybolunu en üst seviyeye taşımak istiyoruz. Bu özel günü bize yaşatan, Türk voleybolunun bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”

Eda Erdem Dündar’ın heykelinin yapımında TVF Foto Muhabiri Mert Bülent Uçma’nın çekmiş olduğu ikonik fotoğraftan esinlenilirken, heykeltraş Pınar Öktem Doğan tarafından yapıldı.

MERYEM KAYA SARUN











Hiç yorum yok: