TRANSFER HABERLERİ

11 Mart 2024 Pazartesi

YEŞİLYURTSPOR İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI.

Hafta sonu oynanan maçlar ile start alan Uşak 2.Amatör Lig  C grubunda Yeşilyurtspor, ilk resmi maçında evinde konuk ettiği Uşak Üniversitesispor'a 2-0 kaybetti.

2023 yılında kuruluş sürecini tamamlayan ve ilk sezonunda Uşak 2.Amatör Lig C Grubunda; Pınarbaşıspor, Omurcaspor, Uşak Üniversitesispor ile mücadele edecek olan Yeşilyurtspor ilk resmi maçında evinde Uşak Üniversitesispor'u konuk etti. 

Karşılaşmayı Yeşilyurtspor 2-0 kaybederken Sportif Direktör Alaaddin Önal; İlk resmi maçımıza çıktık, bu bizim için büyük bir heyecan, aylardır gece gündüz demeden bugünü bekliyorduk. İlk maçlar her zaman zor olur sahadan 2-0 mağlup ayrıldık. Skorlara takılmadan, Yeşilyurtspor kulübü olarak gençleri kötü alışkanlıklarından uzak tutarak spora teşvik etmek, genç yetenekleri bularak onlara forma şansı vererek, tecrübe sahibi olmaları, Uşak'da yetiştirici kimliği olan bir kulüp olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Teknik ekip ve futbolcularımızı kutluyorum, ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm sporseverlere de teşekkür ediyorum"dedi.

SERVET SARUN







Hiç yorum yok: