TRANSFER HABERLERİ

30 Ekim 2023 Pazartesi

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'A CEZAYI, YILDIZSPOR 45 FK KESTİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup'ta Manisa derbisi yaşandı. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Yunusemre Belediyespor ile oynadığı karşılaşmadan 2-1’lik skorla galip ayrılıp, çok önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Yıldızspor’un gollerini 85.dakikada Penaltı'dan Oğuzhan Palaz ile 89.dakida Enes Erdal İç kaydetti. Ev sahibi ekip Yunusemre Belediyespor'un golünü ise 38.dakikada Uğur Kapısız attı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup temsilcileri Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile Yunusemre Belediyespor Manisa derbisinde karşı karşıya geldi. Konuk takım Yıldızspor sahaya ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun’ pankartıyla sahaya çıktı. Muradiye Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakayı Yıldızspor 45 FK 2-1’lik skorla kazanmasını bildi. 38.dakikada Uğur Kapısız’ın kaydettiği golle 1-0 geriye düşen kırmızı-siyahlılar, maçın ilk yarısını mağlup kapattı. 

SON NEFESTE GALİBİYETE UZANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 85.dakikada kazandığı penaltıyı Oğuzhan Palaz ile gole çevirdi ve maçta dengeyi sağladı. 1-1 

Golün ardından rakip kaleye galibiyet için yüklenen kırmızı-siyahlılar, ceza sahası içinde oluşan karambolün ardından Enes Erdal İç’in ayağından 89.dakikada golü buldu. 1-2

Maçın son 5 dakikasında öne geçmeyi başaran Yıldızspor, 90+5.dakikada Yunusemre Belediyespor’dan Raşit’in kırmızı kart görmesiyle iyice rahatladı ve maçı'da 2-1’lik skorla kazandı.

Bu galibiyetin ardından 7 puana ulaşan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, puan sıralamasında 7 puanlı Alaçatıspor’un ardından ikinci sıraya yerleşti. Maçın ardından Yıldızspor soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken, Başkan Erhan Yıldız ve yöneticiler takımı tebrik etti. 

YILDIZSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da sezona deplasmanda Emirdağspor’u 4-0’lık skorla mağlup ederek başlayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 2.haftada evinde oynadığı Çeşme Belediyespor maçından 2-2’lik skorla ayrılmıştı. Manisa derbisini de kazanan kırmızı-siyahlılar, lige moralli bir şekilde devam ediyor. Geride kalan 3 haftada rakip ağlara 8 gol bırakan Manisa temsilcisi, kalesinde 3 gol gördü. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü 4.haftada sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak.

SERVET SARUN







Hiç yorum yok: