TRANSFER HABERLERİ

29 Ekim 2023 Pazar

SİVASLI BELEDİYESPOR, SONUNU GETİREMEDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta, 3.hafta karşılaşmasında Uşak temsilcisi Sivaslı Belediyespor, Antalya deplasmanında Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor'a konuk oldu. 

KIRKGÖZ DÖŞEMEALTI BELEDİYESPOR: 4  SİVASLI BELEDİYESPOR: 1

STAT: Şehit Er Tevfik Cebeci

HAKEMLER: Yunus Emre Kobalas, Ayşenur Karakoç, Ayhan Uğurlu, Emre Tanyolu

KIRKGÖZ DÖŞEMEALTI BELEDİYESPOR: İlyas Mahsuni- Emre (46 Semih), Hasan (85 Serdar), Mahmut Mert, Samet, Serkan, Uğur Okan, Mert Can (2 Emir), Hüsnü, Mustafa (65 Yusuf), Volkan  (65 Onur)

SİVASLI BELEDİYESPOR: Ali- Gökhan (90 Göksel), Mert, Halil (46 Bedirhan), Eren (46 Hüseyin), Burak, Alperen (90 Eray), Orçun, Doğukan, Sekan, Ahmet Eroğlu (46 Ahmet Uğurlu)

GOLLER: Dk.5 Serkan (Sivaslı Belediyespor), 17 Serkan,  37 (Penaltı) ve 78 Hasan, 85 Onur (Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta, 3.hafta karşılaşmasında Uşak temsilcisi Sivaslı Belediyespor, Antalya deplasmanında Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor'a konuk oldu. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta, geride kalan 2 hafta'da 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Sivaslı Belediyespor, Antalya deplasmanında 1 galibiyet, 1 mağlubiyeti bulunan Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor'a konuk oldu. 

Konuk ekip Sivaslı Belediyespor 5.dakikada Serkan'ın golü ile 1-0 öne geçti. 

Ev sahibi ekip 17.dakikada Serkan ile beraberliği yakalarken, 37.dakikada Hasan'ın penaltıdan attığı gol ile de karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan ve rakibi karşısında üstün bir ortaya koyan konuk ekip Sivaslı Belediyespor, istediği golü bir türlü bulamazken, 78'de Hasan ve 85'de Onur'un gollerine engel olamadı ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.


MİNİ YORUM;

Sivaslı Belediyespor bugün çok iyi mücadele etti, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcu topluluğu vardı, ikinci yarıda ev sahibi ekibin golüne kadar mükemmel bir oyun ortaya koydular ne varki o gol bir türlü gelmedi ve ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları değerlendirerek maçı 4-1 kazandı. Skor'un 4-1 olması sizi yanıltmasın maçın hakkı beraberlikti.

SERVET SARUN












Hiç yorum yok: