TRANSFER HABERLERİ

10 Mayıs 2023 Çarşamba

FUTBOL'UN BEŞİĞİ İNGİLTERE'DE İZMİR'İN GURURU OLDU

İzmir'li Kaleci Muhammed Kasım Boyacı, Futbol'un beşiği olarak tanımlanan İngiltere'de formasını giydiği Essex Alliance League takımlarından Brimsdown FC ile Şampiyonluğa ulaşırken, lig'de altın eldiven'in sahibi oldu, takım içersinde de teknik ekip oyuncular arasında yapılan oylamada ise yılın futbolcusu seçildi, İzmir ve Türkiye'nin gururu oldu.

İzmir futbol'unun yakından tanıdığı isim Kaleci Muhammed Kasım Boyacı, hayatını sürdürdüğü Futbol'un beşiği olarak tanımlanan İngiltere'de formasını giydiği Essex Alliance League takımlarından Brimsdown FC ile Şampiyonluğa ulaşırken, lig'de altın aldiven'in sahibi oldu, takım içersinde de teknik ekip ve oyuncular arasında yapılan oylamada ise yılın futbolcusu seçildi.

Futbol kariyerine Karşıyaka alt yapısında başlayan ve Çiğli Maltepespor, Çiğli Belediyespor, Güzeltepe Gençlikspor formalarını giyen İstanbul temsilcisi Bağcılarspor'da profesyonelliğe imza atan 25 yaşındaki kaleci, 2021 yılı Nisan ayında taşındığı Futbol'un beşiği olarak tanımlanan İngiltere'de güzel başarılara imza atarken İzmir ve Türkiye'nin gururu oldu.

LİG'DE ALTIN ELDİVEN, TAKIM'DA YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ.

2021 yılı Nisan ayında taşındığı İngiltere'de ilk önce Essex Alliance League takımlarından Brimsdown FC'da 7 yaş altı çocukların eğitmenliğini yapan Boyacı, sezon başında A Takım ile çalışmalarına başladı. Bu sezon ligde 24 lig ve 1 kupa maçında görev alan Boyacı, 24 lig maçından 14'ünde gol yemedi, son oynanan kupa maçında son penaltıyı çıkartarak takımını çeyrek finale taşıdı. Önümüzdeki hafta Cumartesi günü kupa'da çeyrek mücadelesi verecek olan Brimsdown FK'da gösterdiği performans ile lig'de altın aldiven'in sahibi olan ve takım içersinde de teknik ekip ve oyuncular arasında yapılan oylamada ise yılın futbolcusu seçildi.

35 NUMARALI FORMAYI GURURLA GİYİYOR.

Takım içersinde 35 numaralı forması ile mücadele eden Boyacı, Genç sporcu kardeşlerime; Hayaller kurun, güzel düşünün. Çalışın, kimseye muhtaç olmayın. Hayallerinizi sevin, onların peşinden gidin"dedi.

Muhammed Kasım Boyacı,"Fırsat verilip, birilerinin güvendiğini hissettiğimde yeteneklerimi göstermem daha kolay oluyor ve bunu yaşamaktan keyif aldığım ve hayatımı geçirmek istediğim ülkede futbolun beşiğinde bunu başarıyor olabilmek benim icin çok değerli. İlk maçlarımda ve antrenmanlarımda çok zorlandım çünkü futbol kültürü ve mentalitesi olarak çok farklı bizim ülkemize göre, ama takım arkadaşlarım ve teknik ekibimiz çok yardımcı oldular bu süreçte. Şimdi daha çok çalışma zamanı"dedi.

SERVET SARUN - ÖZEL HABER















Hiç yorum yok: