TRANSFER HABERLERİ

17 Nisan 2023 Pazartesi

UŞAK ŞAMPİYONU BÖLMESPOR U16 TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDEBİLECEKMİ ?

Uşak 1.Amatör Lig ekiplerinden Bölmespor U16 takımı, Uşak şampiyonu olarak U16 Türkiye şampiyonasına gitme hakkını kazandı. Bölmespor U16 takımı, Uşak U16 Ligi'nde ilk kez katıldığı ve sıfırdan kurduğu kadro ,maddi imkanı ve hiç bir desteği olmadan şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına gitme biletini hak etti.

Turan İdman Yurdu, Uşak Vefaspor ve Sivaslı Belediyespor takımları ile mücadele eden 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puan ile nağmalup olarak şampiyonluğa ulaşan Bölmespor'lu gençler, fileleri 16 kez havalandırırken kalesinde sadece 2 gol gördü, genç yıldız Tayfur Çetin ise rakip fileleri 7 kez havalandırarak gol kralı oldu.

Bölmespor'da 13.sezonunu yaşayan Teknik Sorumlu Hasan Özdemir ile alt yapının meyvalarını toplamaya devam eden, A takımı ile yokluk içinde çoğunluğu 17 yaşındaki gençlerle gelişim mücadelesi kovalan Bölmespor'da, U16  takımı 2022-2023 sezonunda Uşak şampiyonluğuna ulaşırken,U-17 takımı devam eden ligde namağlup liderliğini sürdürüyor, ayrıca U-14 ve U-18 takımları Play-Off maçlarında elenerek gruplara gitme şansını kaçırırken, U16 takımı Bölme'nin gururu oldular.
Teknik Sorumlu Hasan Özdemir
UŞAK ŞAMPİYONU BÖLMESPOR U16 TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDEBİLECEKMİ ?
Teknik Sorumlu Hasan Özdemir,"Gençlerimizin hepsini tebrik ediyorum, imkanımız yok, maçlara gidecek servisimiz, maçtan sonra yiyecek yemeğimiz dahil yok, bizlere destek çıkan sahip çıkan kimse yok, çocuklar kendileri yokluk içinde mücadele ederek şampiyon oldu. Gruplara gideceğiz, Şampiyon olduk kimse biz destek çıkalım sahip çıkalım yardımcı olalım demedi, kapı kapı geziyoruz, yardım istiyoruz gençlerimizi gruplara götürebilmek için, bizlere spora gönül veren herkesten destek istiyoruz. Bizler gruplarda elimizden geleni şehrimiz ve takımımız için yapacağız"dedi.
Bölmespor 26-30 Nisan  tarihleri arasında 65 ilden 114 takımın katılımı ile 17 grup merkezinde oynanacak olan 2022-2023 Sezonu U16 Türkiye şampiyonası 1.kademe maçlarında Isparta Grup merkezinde; Denizli (2), Muğla, Aydın ve Antalya temsilcileri ile mücadele edecek.
SERVET SARUN






















Hiç yorum yok: