TRANSFER HABERLERİ

11 Nisan 2023 Salı

BAYINDIRSPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG (BAL)'DA.

Bayındırspor, İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off grubunda son maçında İzmirspor'u 4-2 yenerek adını  Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırdı. 

İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig (SAL) 5.Grup'ta mücadele eden ve normal sezonu oynadığı 18 karşılaşmada 16 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak en yakın rakibinin 9 puan önünde 49 puan ile zirvede tamamlayan Bayındırspor, önce adını 10 takımın 2.grupta mücadele ettiği İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off grubuna yazdırdı. Sonrasında da çift devreli lig usulü oynanan Play-Off'larda B grubunda son maçında İzmirspor'u 4-2 yenerek adını  Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırdı.İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off B grubunda; Ayrancılar Gençlik, Gaziemirspor, İzmirspor ve Kınık Belediyespor ile birlikte mücadele eden Bayındırspor, grubundaki son maçında Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda İzmirspor'u konuk etti. Bayındırspor mücadeleyi 4-2 kazanarak Play-Off grubunun bitimine 1 hafta kala en yakın takipçisi olan İzmirspor ile puan farkını 4'e çıkararak tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek adını Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırdı.  

Çiçekler, Play-Off grubunda oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, maç bitiminde sahaya inerek Teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte BAL Ligi sevincini doyasıya yaşayarak stadı bayram yerine çevirdiler.
SERVET SARUN















Hiç yorum yok: