TRANSFER HABERLERİ

27 Aralık 2022 Salı

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN GOL MAKİNASI, ENES YILDIRIM.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da ilk yarı sona ererken 10.grupta Yunusemre Belediyespor, en yakın rakibi Aliağaspor FK'nın 4 puan önünde 30 puan ile ilk yarıyı zirvede tamamlarken, mavi beyazlı ekibin gol makinası Enes Yıldırım attığı 13 gol ile BAL Ligi Gol Krallığında zirveye oturdu. Kariyerine Büyükçekmecespor'da başlayan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Enes Yıldırım; Başakşehirspor, Ispartaspor, Manavgat Belediyespor, İzmirspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Zara Belediyespor, Bağcılarspor, Somaspor, Çiğli Belediyespor, Modafen, Aliağaspor FK, Sultangazispor ve Sarayönü Belediyespor formalarını giydi. Sezon başında Yunusemre Belediyespor'a transfer oldu.
SERVET SARUN-ÖZEL HABER

Enes Yıldırım; U21 3, Türkiye kupası 3, TFF 3.Lig 18, DSGL 3, Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 19 ve BAL'da 184 maçta 95 gole imza attı. Oyuncu bu sezon 13 maçın tamamında forma giydi, 1083 dakika sahada kaldı. Son Alaçatıspor karşılaşmasında 52'de Penaltıdan ve 66'da attığı 2 gol ile takımına galibiyeti getiren golleri kaydetti.
BAL'da geride kalan 13 haftanın sonunda 13 gol ile Muğlaspor'dan Sergen Şakirler ile zirveyi paylaştı. (Tüm BAL takımları)
GRUPTA ENES YILDIRIM KADAR VE AZ GOL ATAN TAKIMLAR
Budaklar Gençlikspor 13 gol
Gazimahallesispor 13 gol
Salihli Belediyespor 11 gol
Ortaköy 8 gol

ENES YILDIRIM'IN ATTIĞI GOLLER:
Saruhanlı Belediyespor 1 gol
Öz Çamdibispor 1 gol
Çeşme Belediyespor 1 gol
Kartalspor 1 gol
Salihli Belediyespor 1 gol
Gazi Mahallesispor 1 gol
Budaklar Gençlikspor 4 gol
Sultangazispor 1 gol
Alaçatıspor 2 gol

Hiç yorum yok: