TRANSFER HABERLERİ

27 Aralık 2022 Salı

BALIKESİR BŞB.BASKETBOL'DA, FAHRİ GÜLER DÖNEMİ.

Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler 1.Ligi (TBL) ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da Baş Antrenörlük görevine Fahri Güler getirildi.

Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler 1.Ligi (TBL) ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da ligin 11.haftasında deplasmanda Finalspor karşısında alanan 100-71'lik mağlubiyet sonrasında Baş Antrenör Ozan Bulkaz ile yollar ayrılmıştı.
Ligin 12.haftasında evinde Yılnak Samsunspor Basketbol karşısında sahaya yardımcı Antrenör Ayberk Alen çıkan sarı siyahlılar bu maçtan da 93-84 mağlup ayrılmıştı.
SERVET SARUN
Kulüp Resmi Sosyal Medya hesabından yapılana açıklama;
Evine Hoş Geldin Fahri Güler !
Kulübümüz, baş antrenörlük görevi için Fahri Güler ile 2,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Fahri Güler Kimdir ?
1983 doğumlu olan ve Balıkesir’de yaşayan Fahri Güler, Basketbol antrenörlük kariyerine Tofaş Spor Kulübünde başlamış olup 20 yıl boyunca hizmet vermiştir.
Kulübümüzün 2015-2016 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Liginden, Türkiye Basketbol 2.Ligine ve 2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol 2.Liginden, Türkiye Basketbol Ligine yükseldiği sezonlarda baş antrenörlük görevini yapmıştır. 2017-2018 sezonunda da Türkiye Basketbol Liginde kulübümüzün baş antrenörlük görevini üstlenmiştir.
Fahri Güler’e evine hoş geldin diyor; kulübümüz çatısı altında nice başarılar diliyoruz. 












Hiç yorum yok: