TRANSFER HABERLERİ

25 Mayıs 2022 Çarşamba

BANAZ DERBENTSPOR'DA HEDEF 1.AMATÖR LİG.


Uşak 2.Amatör Lig'de Play-Off heyecanı hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalar ile start alıyor.

Uşak 2.Amatör Lig A grubunda; Karahallıspor, Büyük Aslıhanlarspor, Bozkuş Stadspor, Ovademirspor ve Kılcanspor ile birlikte mücadele eden ve oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak grubunu 27 puan ile ligi zirvede tamamlayarak Play-Off biletini kapan Banaz Derbentspor'da hedef 1.Amatör Lig.
Uşak 2.Amatör Lig A grubunda ilk 2 sırayı alan Banaz Derbentspor ile Karahallıspor, B grubunda ilk 2.sırayı alan Banazspor ile Gümüşkolspor'un mücadele edeceği Play-Off karşılaşmaları, tek devreli lig usulü oynanacak ve ilk 2 sırayı alacak takımlar gelecek sezon 1.Amatör Lig'de mücadele edecek.
Bu yıl içerisinde kurulan ve Amatör Lig'de ilk kez mücadele eden Banaz Derbentspor, ilk sezonunda büyük bir başarıya imza atarak 1.Amatör Lig'in kapısına dayandı. Play-Off grubu ilk maçında hafta sonunda (Pazar 17.00) Gümüşkolspor ile karşılaşacak olan Banaz Derbentspor, bu maçın hazırlıklarına Teknik Sorumlu Mustafa Kara yönetiminde devam ediyor.
İlk kez mücadele ettiği Amatör Lig'de büyük bir başarya imza atan ve A grubunda normal sezonu zirvede tamamlayan Banaz Derbentspor Teknik Sorumlusu Mustafa Kara,"Amatör lig'de ilk kez mücadele ediyoruz, kadromuz Uşak'ın önemli oyuncularından oluşan bir ekip. Yönetimi ve taraftarı ile birlik olmuş bir Banaz Derbentspor var. Lig'de göstermiş olduğumuz başarıyı Play-Off maçlarında da göstererek 1.Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz"dedi.
1.HAFTA 29 MAYIS PAZAR
17.00 Huzurkent Stadı     Gümüşkolspor-Banaz Derbentspor:
17.00 Kalfa Suni 2 Nolu saha     Banazspor-Karahallıspor:

SERVET SARUN










Hiç yorum yok: