TRANSFER HABERLERİ

5 Nisan 2022 Salı

TARAFTARLAR HAYKIRDI; O SENE BU SENE, ÇİĞLİ BELEDİYESPOR 3.LİGE

Çiğli Belediyespor taraftarları haykırdı,  O Sene Bu Sene Çiğli Belediyespor 3.Lig'e. Kulüp binasında yönetim ile bir araya gelen tribün liderleri Hocamız İmam Aydemir ve oyuncularımıza güveniyoruz, O Sene Bu Sene Çiğli Belediyespor 3.Lig'e"dediler. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 2.Grup'ta hafta sonunda evinde konuk ettiği Manisa Sanayispor'u 11.dakikada Uğur Karakoç'un attığı muhteşem gol ile 1-0 yenerek ligin son haftasına en yakın rakibi Aliağa Futbol A.Ş.'nin 1 puan önünde 40 puan lider olarak giren Çiğli Belediyespor'da yüzler gülüyor. Ligin son haftasında Pazar günü deplasmanda Uşak temsilcisi Bölmespor'a konuk olacak olan Çiğli Belediyespor maçı kazanması halinde grubunu şampiyon olarak tamamlayacak ve 3.Lig terfi maçları oynayacak.

Çiğli Belediyespor'un 3.Lig'e çıkması için kentte seferberlik ilan edilirken, hafta sonu oynanan karşılaşmayı yaklaşık 3 Bin futbolsever izledi. Stadı ve ilçeyi bayraklar ile donatan, hafta sonu oynanacak olan karşılaşma öncesinde bugün kulüp binası'nda yönetici Özgür Özcan ile bir araya gelen Tribün liderleri; Tayfun Demirel, Taner Demirel, İbrahim Kaçan ve Emre Batuhan Altunbaş, hafta sonu oynanacak olan karşılaşma için yapılacak olan deplasman organizasyonu, şampiyonluk halinde ilçede düzenlenecek olan şampiyonluk kutlamaları ve 3.Lig terfi maçları'nda izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

Tribün liderleri yaptıkları ortak açıklama ile Çiğli Belediyespor'umuzun şampiyonluğu için son 90 dakikalık bir mücadele var bu maçı da kazanarak 3.Lig terfi maçlarına sonrasında da hayalimiz 3.Lig'e çıkmak istiyoruz. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşma öncesinde her gün Antrenmalarımızı takip ederek futbolcularımıza onlara güvendiğimizi ve desteğimizi göstereceğiz, O Sene Bu Sene Çiğli Belediyespor 3.Lig'e dediler.

Çiğli Belediyespor'un şampiyon olması halinde ŞAMPİYONLUK Kutlamaları Pazar akşamı saat 22'de Eski Belediye binası önünde yapılacağını belirten grup liderleri, Pazar günü saat 22'de tüm ÇİĞLİ'yi BEKLİYORUZ dediler.

SERVET SARUN










Hiç yorum yok: