TRANSFER HABERLERİ

22 Nisan 2022 Cuma

BUDAKLAR GENÇLİKSPOR 'BAL' LANDI.

Uşak 1.Amatör Lig Ömer Kırdinli sezonunda Uşak şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a çıkabilmek için Bölmespor ile Play-Out karşılaşması oynayan Budaklar Gençlikspor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak yeni sezonda Uşak'ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil edecek. 
Uşak 1.Amatör Lig Ömer Kırdinli sezonunda A Grubu'nu 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik alarak, 65 gol atıp kalesinde 7 gol görerek 38 puan ile nağmalup olarak zirvede tamamlayan Budaklar Gençlikspor, Play-Off karşılaşmasında da B Grubu’nu zirvede tamamlayan Alahabalıspor'u 2-0 yenerek Uşak şampiyonu oldu.
Uşak Şampiyonu oldu.
Uşak şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a çıkabilmek için Bölmespor ile Play-Out karşılaşması oynayan Budaklar Gençlikspor bu karşılaşmayı da 2-0 kazanarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a merhaba dedi. 
MÜTEVAZİ KÖY TAKIMI
Uşak 1.Amatör Lig'de ilk kez boy gösteren Budaklar Gençlikspor, Başkan Basri Tufan ve  Genç Antrenörü Ayhan Çelik liderliğinde ilk sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a çıkmayı başardı.
Uşak 1.Amatör Lig Ömer Kırdinli sezonunda A Grubu'nda normal sezonu lider tamamlayan siyah-beyaz’lılar Play-Off karşılaşmasında taraftarlarının da yoğun destek verdiği maçta B Grubu’nu zirvede tamamlayan Alahabalıspor’u Emre Kaya ve Hasan Yıldırım'ın golleri ile 2-0 yenerek şampiyonluk kupasını elde etti. 
Şampiyon olmasına rağmen statü gereği BAL temsilcisi Bölmespor ile Play-Out karşılaşması oynamak zorunda kalan Budaklar Gençlikspor, Bölmespor'u Hasan Yıldırım ve Emre Kaya'nın golleri ile 2-0 yenerek BAL'a yükseldi.
Taraftarı Yalnız Bırakmadı
Bu sezon toplamda 16 maça çıkan siyah beyazlı ekip, bu maçlarda rakip filelere 69 gol bırakırken kalesinde sadece 7 gol gördü. 
Kulüp Başkanı Basri Tufan,"Bu sezon yaşadığımız çifte sevinç şahsım, takımım ve Budaklar köyü halkı adına gerçekten gurur vericiydi. İlk senemiz olmasına rağmen müthiş bir karakter ortaya koyan takımımızın Bölgesel Amatör Liginde de aynı başarıyı göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Sezon boyu maçlarımızın tamamında desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.
SERVET SARUN















Hiç yorum yok: