TRANSFER HABERLERİ

9 Ağustos 2021 Pazartesi

SOMASPOR BOLU'DA GÜÇ DEPOLUYOR.

Geçen sezon TFF 3.Lig 3.Grupta en yakın rakibi Esenler Erokspor'un 5 puan önünde şampiyonluğa ulaşarak Soma'nın 27 yıllık 2.Lig hasretine son veren ve yeni sezonda TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Somaspor, yeni sezon hazırlıklarına tecrübeli Teknik adam Burhanettin Basetemur yönetiminde Bolu Termal Otel'de devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz'da kendi tesislerinde start veren ve 2 dönem halinde çalışmalarını burada sürdürürken oynadığı 4 hazırlık maçında; Menemenspor'a 1-0, Göztepe'ye 3-2 mağlup olan, Altınordu'yu 2-1 yenen ve Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Somaspor, 10 gün sürecek olan 3.hazırlık dönemi için 4 Ağustos'ta Bolu Termal Otel'de kampa girdi.

Somaspor, Teknik Direktör Burhanettin Basetemur, yardımcıları Mahir Çeneli, Erencan Eren, Mustafa Şen ve Gökmen Çalışkan yönetiminde 10 gün sürecek olan Bolu kampında 4 hazırlık maçı oynayacak.


Somaspor Bolu'daki ilk hazırlık maçında TFF 3.Lig ekibi İskendurunspor ile 1-1 berabere kalırken, ikinci hazırlık maçında TFF 2.Lig ekibi Ankara Demirspor'u 2-1 yendi, Ankaraspor ve Düzcespor ile de hazırlık maçları oynayacak olan siyah beyazlılar, 14 Ağustos'ta sona erecek olan kamp sonrasında Soma'ya dönecek ve çalışmalarına burada devam edecek.

Ligin ilk karşılaşmasında 5 Eylül'de evinde konuk edeceği Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarına Soma'da devam edecek olan Somaspor, lig öncesinde son iki hazırlık maçı daha oynayacak. Evinde Karşıyaka'yı konuk edecek olan siyah inciler, Akhisar'da Akhisarspor'a konuk olacak.

SOMASPOR YENİLENDİ.

Geçen sezonki şampiyon kadrodan bir çok oyuncu ile yollarını ayıran ve dış transferde; Ali Serçek (20 yaşında Kaleci - Bandırmaspor), İbrahim Ak (26 yaşında Orta Saha - Arhavispor), Osman Hanoğlu (20 yaşında Forvet - Tepecikspor), Enes Bakal (24 yaşında Sağ kanat - Aliağaspor FK), Kerim Coşkun (21 yaşında Orta saha - Ahmetli Belediyespor), Mücahit Aslan (21 yaşında Orta saha - Bieksper Hacırahmanlıspor), Talha Reşat Bulut (21 yaşında Forvet - Trabzonspor), Furkan Şimşek (24 yaşında Sağ kanat - 1922 Konyaspor ), Ramazan Işık (28 yaşında Sağ bek - Bayburt Özel İdarespor), İbrahim Çiçek (20 yaşında Forvet - Bayburt Özel İdarespor) ile Muhammet Cin (17 yaşında Orta saha -Samsun Kadıköyspor)'i kadrosuna katan Somaspor bir forvet daha alarak transferi sonlandıracak.

Burhanettin Basetemur, Bolu kampını Yeni Asır'a değerlendirdi.
Burhanettin Basetemur,"Burada çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz, her şey çok güzel, çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Geçen sezonki şampiyon kadromuzdan ayrılan isimler oldu, takıma katılan yeni arkadaşlarımız var. 12 Temmuz'da başladığımız yeni sezon hazırlıklarında eski ve yeni oyuncularımız çok kısa bir sürede kaynaştı ve hep birlikte çok verimli bir şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz. Yeni sezonda geçen sezona göre daha genç bir takım olarak mücadele edeceğiz, taraftarlarımıza ve sporseverlere sahada çok koşan, mücadele eden ve doğru oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek istiyoruz"dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: