TRANSFER HABERLERİ

1 Ağustos 2021 Pazar

İZMİR BADMİNTON'DA BERGAMA BELEDİYESPOR FIRTINASI ESTİ.

Türkiye Badminton Federasyonu İzmir İl Temsilciliği 2020-2021 sezonu faaliyet programında yer alan,"15 Temmuz Şehitlerini Anma Badminton İl Şampiyonası" 29-30 Temmuz tarihlerinde İzmir

Serdar Yereli Spor salonunda gerçekleştirildi.

İzmir Serdar Yereli Spor salonunda gerçekleştirilen,"15 Temmuz Şehitlerini Anma Badminton İl Şampiyonası"na 13 sporcu ile katılan Bergama Belediyespor takımı sporcuları toplamda 23 madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu.
Şevval Buse Alsoy, Arzu Delibalta, Bahar Sabancı, Aybars Akeren, Hayat Nur Açıksu, Toprak Yıldırım, Arda Alphan, Ali Devran Açıksu, Deniz Baran Karaman, Rüzgar Oğuz, Erdal Mert Demirhan, Yağız Altındağ ve Doğa Karaaslan'dan oluşan Bergama Belediyespor Badminton takımı 11 Altın, 6 Gümüş, 6 Bronz olmak üzere toplamda 23 madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu.
Bergama Belediyespor ve Milli Takımlar Badminton Antrenörü Hakan Avcı,"Güzel bir organizasyon oldu, sporcularımız yine çok başarılı olarak madalyaları topladılar ve bizleri gururlandırdılar. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hakan Koştu ve tüm sporcu Ailelerimize çok teşekkür ediyorum"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: