TRANSFER HABERLERİ

1 Kasım 2020 Pazar

MİLAS BELEDİYESPOR, EVİNDE GÜZEL.3-1

Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde lider Milas Belediyespor, evinde konuk ettiği en yakın takipçisi Alanya Belediyespor'u 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde lider Milas Belediyespor, evinde en yakın takipçisi Alanya Belediyespor'u konuk etti. Milas Belediyesi Atatürk Kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk setini konuk ekip Alanya Belediyespor 25-19 önde kapattı. İkinci sette toparlanan ev sahibi ekip seti 25-14 kazanarak 1-1 eşitliği sağladı. 
Büyük çekişmeye sahne olan 3.seti'de 25-22 kazanan mavi beyazlı ekip 4.seti de 25-22'lik skor ile kazanarak karşılaşmayı 3-1 kazandı ve puanını 12 yaparak zirvedeki yerini korudu.
Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde; Alanya Belediyespor, Bigadiç Belediyespor, Global Connect Travel Düzce, Jeopark Kula Belediyespor, Halkbank, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Konya Büyükşehir Belediyespor, Maliye İhtisas, Melikgazi Belediyespor, Saint Joseph ve Ziraat Bankası ile birlikte mücadele eden Milas Belediyespor, ligdeki ilk üç karşılaşmasında evinde Ziraat Bankası'nı 3-1, deplasmanda Halkbank'ı 3-0 ve Global Connect Travel Düzce'yi 3-1 yendi.
Karşılaşmayı Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ta tribünde izleyerek destek verdi.

SERVET SARUN












Hiç yorum yok: