TRANSFER HABERLERİ

1 Eylül 2020 Salı

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ.

Geçtiğimiz günlerde tecrübeli Teknik Direktör İmam Aydemir'i takımın başına getiren Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çiğli Belediyespor'da yaprak dökümü.
Geçen sezon BAL 10.Grupta sezonu şampiyon Yalovaspor'un ardından 2.sırada tamamlayarak 3.Lig hayalini yeni sezona bırakan BAL'ın gediklisi Çiğli Belediyesapor'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlüğe İmam Aydemir getirilirken, geçen sezon kadroda yer alan ve uzun yıllardır da kırmızı-siyahlı formayı terleten; Anıl Çetin, Halil Yekta Kondu, İzzet Canlıka, Mustafa Kıcıklı, Oğuzhan Yıldırım, Sinan Yıldırım ve Ziya İnday takıma veda eti.
Halil Yekta Kondu
2015-16 sezonunda İzmirspor'dan transfer olan ve geçen sezon 5 maçta forma giyme şansı bulmasına rağmen, 5 sezonda 91 kez kırmızı-siyahlı formayı giyerek 9 gole imza atan tecrübeli oyuncu Halil Yekta Kondu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"5 sezondur emek verdiğim Çiğlispor'dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte üzerimde emeği olan başta hocalarım, eski yöneticilerimiz, yeni yöneticilerimiz, kulüp çalışanları, taraftarlarımızdan ve herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin, başarılar ve mutluluklar sizinle olsun"yazdı.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: