TRANSFER HABERLERİ

2 Eylül 2020 Çarşamba

BÖLMESPOR DESTEK İSTİYOR.

Geçen sezon tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden ve 22 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 19 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan, TFF'nin aldığı küme
düşme kaldırma kararı ile yeni sezonda tekrar BAL'da mücadele etme hakkı kazanan Uşak temsilcisi Bölmespor, ligde kalmasına sevinsin mi, üzülsün mü bilemedi.
Geçen sezon lige katılım bedelini son gün ödeyerek BAL'da mücadele etmeye hak kazanan, Uşak'lı gençleri kadrosunda barındırarak onların maç tecrübesini arttırmaya çalışan, sezon boyunca maddi imkansızlıklar ile mücadele ederek deplasmanlara günü birlik gitmek zorunda kalan, futbolcuların karnını doyurmak için aş evinden sefer tası ile yemek taşıyan kırmızı siyahlı ekipte Teknik Direktör Hasan Özdemir, TFF'nin almış olduğu karar ile BAL'dan düşmedik ama düşseydik te üzülmezdim"dedi. Yeni sezon öncesinde kulüpte yaprak kımıldamadığını belirten Özdemir kendisinin, Kulüp Başkanı Kudret Eroğlu ve bir kaç yöneticinin kulübü ayakta tutmak için mücadele verdiğini belirtti.
Yeni sezon öncesinde kendilerine destek olunmasını ve BAL'a katılarak Uşak'ın hakkını korumak istediklerini belirten Özdemir,"Başta Valimiz, Belediye Başkanımız ve tüm Uşak'lılardan beklentimiz bize destek olsunlar, Bizler Uşak'lı gençlere forma şansı vererek onların maç tecrübesi kazanmasını istiyoruz, geçen sezon 17-18 yaşındaki oyunculara forma şansı verdik. Yaş ortalamamız 19-20, onların gelecekte Uşakspor'un alt yapısını oluşturmalarını istiyoruz, isteyen olursa kulübümüzün isminin önüne sponsor da olabilirler, bu gençlere bu çocuklara bu takıma sahip çıkılsın"dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: