TRANSFER HABERLERİ

27 Eylül 2020 Pazar

BURHANETTİN BASETEMUR,"BERABERE KALSAYDIK, ÇOK ÜZÜLÜRDÜK"

Misli.com 3.Lig 3.Grupta dün evinde konuk ettiği Gölcükspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrılarak 2'de 2 yapan Somaspor'da Antrenör Burhanettin Basetemur,"berabere kalsaydık, çok üzülürdük"dedi.
Misli.com 3.Lig 3.Grupta ligin 2.haftasında dün evinde Gölcükspor'u konuk eden Somaspor, karşılaşmayı 87.dakikada Uğur'un golü ile 1-0 kazanarak puanını 6 yaptı ve averaj ile 3.sıraya yerleşti.
Alınan altın değerindeki üç puan sonrasında Teknik Direktör Burhanettin Basetemur,"Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçtı. 6-7 net pozisyonumuz vardı, ancak yakaladığımız fırsatları gole çeviremedik, çeviremeyince de maç skor açısından zora girdi. Ancak oyunun tamamında oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi ve 87.dakikada golü bulup galip geldik. 90 dakika ortaya koyduğumuz oyun ve bulduğumuz pozisyon zenginliği ile üç puanı hak ettiğimiz bir maçtı, yani berabere kalsaydık çok üzülürdük. Futbolda bunlar var, gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Bu gerçeği bir kez daha görmüş olduk, ancak oynanan oyundan ve futbolcularımızın performansından çok çok memnunum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz" dedi.
4 Ekim Pazar günü deplasmanda Elazığ Karakoçan F.K.'ya konuk olacak Somaspor'da futbolculara 2 gün izin verildi. Salı günü Elazığ Karakoçan F.K. hazırlıklarına başlayacak olan Somaspor'da Abdülkadir'in sakatlığı devam ederken, bu oyuncunun durumu maç günü netleşecek.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: