TRANSFER HABERLERİ

17 Ağustos 2020 Pazartesi

YENİ SEZONDA MANİSA SAL'DA 22 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı Erol Timur, yeni sezonda Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'ın 22 takım ile 2 grupta oynanacağını açıkladı.Manisa Süper Amatör
Lig (SAL)'ın ilk kez geçen sezon tek grupta oynatmaya başlayan Manisa ASKF, Covid-19 tedbirleri kapsamında son verilen ve geçtiğimiz günlerde Amatör Lig'ler ile alınan kararlar doğrultusunda küme düşmenin kaldırılması sonrasında, yeni sezon planlaması yaparak Süper Amatör Lig (SAL)'ın yeni sezonda 2 grupta oynanması önerisini TFF'ye sundu. TFF Amatör İşler Müdürlüğü 17.08.2020 tarih ve 732 sayılı kararı ile Manisa ASKF'nin önerisini onaylandı.
Böylece 2020-2021 sezonunda Süper Amatör Lig (SAL), 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Lig (SAL)'da mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselemeyen 10 takım ve 1.Amatör Lig'de 6 grupta mücadele eden ve gruplarında ilk iki sırayı alarak Play-Off oynamaya hak kazanan 12 takımın oluşturacağı toplam 22 takım ile iki grupta oynanacak.
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı Erol Timur,"Yeni sezonda ilimizde Süper Amatör Lig'in 22 takım ile 2 grupta oynatılmasına karar verilmiştir. İlimiz futboluna ve tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Takvimi önümüzdeki günlerde açıklanacak olan 2020-2021 Futbol sezonunda tüm kulüplerimize başarılar dilerim"dedi.
2020-21 Sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 22 takım şöyle; 1975 Maltaspor, Alaşehir Belediyespor, Aşağı Çobanisa Belediyespor, Çatalköprü, Çepniderespor, Donatımspor, Emirspor, Gördes Belediyespor, Halitpaşa Belediyespor, Kapancıspor, Kayalıoğluspor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu, Killikspor, Kulaspor, Lalelispor, Manisa 1965 Nurlupınar Gençlergücüspor, Manisa Karaköyspor FK, Mecidiye Tarımspor, Sarıgöl Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, Tepeköyspor, Turgutlu İstasyon Gençlik
SERVET SARUN








Hiç yorum yok: