TRANSFER HABERLERİ

23 Ağustos 2020 Pazar

ALİAĞASPOR FK, TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI.

Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta şampiyon Bergama Belediyespor'un 21 puan gerisinde 41 puan ile 4.sırada tamamlayan ve yeni sezonda hedefini 3.Lig olarak belirleyen
Aliağaspor FK, transferin startını verdi ve 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.
1 Ay önce takımın başına 2014-2015 sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonunda Turgutluspor'u BAL'da, 2017-18 sezonunda TFF 3.Lig'de Utaş Uşakspor'u ve son olarak 2019-20 sezonunda BAL'da Bergama Belediyespor'u şampiyon yapan 47 yaşındaki tecrübeli teknik adam Hakan Şapçı'yı getiren Aliağspor FK, transferin startını verdi ve geçen sezon Hakan Şapçı'nın öğrencisi olan Bergama Belediyespor'dan Alper Özdemir, Bahri Yıldırım, Çağrı Tekin, Ersin Aslantoğ, Osman Atalay Demirtaş ile Ömer Can, Aydın Yıldızspor'dan Raşit İlçebaylık ve Anadolu Üniversitesispor'dan Suat Gündüz'ü kadrosuna kattı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Aliağaspor FK, Kulüp Başkanı Kamil Önal ve Teknik Direktör Hakan Şapçı’nında katıldığı imza töreninde 8 oyuncuya imza attırdı. Aliağa Ağapark'ta düzenlenen imza töreninde Aliağaspor, geçen sezon Bergama Belediyespor forması giyen ve burada şampiyonluk yaşayan, kaleciler Alper Özdemir (21), Ömer Can (29), orta saha oyuncuları Ersin Aslantoğ (32), Bahri Yıldırım (19), forvet oyuncuları Çağrı Tekin(33) ve Osman Atalay Demirtaş (28), Aydın Yıldızspor'dan sağ bek Raşit İlçebaylık (21) ile Anadolu Üniversitesispor'dan sol bek Suat Gündüz (22)'ü kadrosuna kattı.
Aliağaspor FK Kulüp Başkanı Kamil Önal,“Aliağaspor Kulübümüze ve Aliağa’mıza ligin iyi futbolcularını kazandırdık. Bu sezon ligde Aliağa’yı bulunması gereken daha güzel bir yerlerde görmek istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın desteği, Yönetimimiz ve kadromuzla birlikte Aliağa’yı hak ettiği yere getirmek için mücadele vereceğiz”dedi.
Kamil Önal, “Olmazsa olmaz hedefimiz şampiyonluk önce 3.Lig, ardında 2 ve 1.Lig. Aliağa’yı buralarda görmek istiyoruz. Hep beraber bunu Aliağa halkına yaşatacağız'dedi.
Aliağaspor FK Teknik Direktörü Hakan Şapçı,“Bu sene Aliağa FK’nın şampiyon olması için ciddi bir kadro hazırlığı içersindeyiz. Bunu gerçekleştirerek profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Liglerimizin Ekim ayının son haftasında başlayacağı yönünde duyumlarımız var. Bu nedenle 1 Eylül itibariyle takımımız yeni sezon hazırlarına başlayacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz profesyonel lig. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de güçlü ve iddialı bir takım oluşturmak için çabalıyoruz”dedi.
SERVET SARUN









Hiç yorum yok: