TRANSFER HABERLERİ

11 Ağustos 2020 Salı

YALIKAVAKSPOR, STARTI VERDİ.

Yalıkavakspor yeni sezon hazırlıklarının startını verdi. Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Yalıkavakspor, 27 Eylül'de başlaması planlan yeni sezon için hazırlıklarının startını
Antrenör Kıvanç Özcan nezaretinde verdi. Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa EHF Kupasında üç kulvarda mücadele etmeye hazırlanan Yalıkavakspsor, yeni sezon hazırlıklarının startını Antrenör Kıvanç Özcan nezaretinde verdi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'tan kulübe ziyaret.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı Yalıkavakspor Kulüp Başkanı Mehmet Esen, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın ziyaretine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktür ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun eşlik etti.
Yaptığı yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Hentbol takımının geçen sezon elde ettiği başarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ahmet Aras, Bodrum'un isminin Avrupa'da temsil edilecek olmasının çok önemli olduğunu ve elde edilen başarıdan ortaya çıkan sinerjinin oyunculara destek olarak geri döndüğünü söyledi.
Antreman Sahası Müjdesi.
Antrenman için Yalıkavak'tan Gümbet Mahallesine gidip gelmek zorunda kalan takıma müjdeli bir haber veren Başkan Aras,"Proje çalışmasını tamamladığımız antrenman sahası ile fitness salonunu kısa bir süre sonra sizlere kazandıracağız. Yapacağımız antrenman sahasıyla bölgemizdeki gençlerimizi altyapıya kazandırmış olacağız. Kadınların içinde olduğu bu spora destek olmak bizler için çok değerli. Sizlerin sahada verdiği mücadele, elde ettiğiniz başarılar genç kızlarımıza, kadınlarımıza, annelerimize büyük bir cesaret ve güç verecektir. Başarınız sadece sportif bir başarı değil bence büyük bir etki yaratan bir başarı. Özgüveninizi yansıttığınız sahada sizleri izleyen çocuklara büyük bir rol model oluyorsunuz"dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Esen, göreve geldiği günden bu yana başta tribünden verdiği gönülden destek olmak üzere her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Ahmet Aras'a yönetimi ve kendi adına teşekkür ederek yeni yapılacak antrenman sahasının üst yapıya sağlayacağı destek kadar, altyapı içinde önemli olduğunu ifade etti.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: