TRANSFER HABERLERİ

11 Ağustos 2020 Salı

ALİAĞASPOR FK'DA 2 AYRILIK.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aliağaspor FK'da kaptan Berk Baran ile Arda Saltan takımdan ayrıldıklarını açıkladı.Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da geçtiğimiz sezonu 8.grupta 4.sırada
tamamlayan ve yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Aliağaspor FK'da 36 yaşındaki tecrübeli kaptan Berk Baran ile 26 yaşındaki Arda Saltan takımdan ayrıldıklarını açıkladı. 
2017-18 sezonunun başında sarı siyahlı ekibe transfer olan ve iki sezonda 41 maçta forma giyen iki isimden tecrübeli isim Berk Baran, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda,"İki sene boyunca severek formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım takımımdan ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte çok emeği geçen basta Sayın Belediye Başkanım Serkan Acar olmak üzere, çalıştığımız tüm başkan ve yönetimlere, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Büyük Yeniçeriler taraftar gurubuna cok teşekkür ederim. Güzel dostluklar biriktirdik. Aliağaspor FK' en kısa zamanda hak ettiği üst ligleri görecektir. Hakkınızı helal edin"paylaşımında bulundu.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: