TRANSFER HABERLERİ

1 Ağustos 2020 Cumartesi

PUSULA MÜHENDİSLİKTEN, KARŞIYAKA 100.YIL İLKOKULUNA FORMA.

Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL) ekiplerinden Gönen Karşıyakaspor Kulübü ile Gönen'de hizmet veren Pusula Mühendislik Sahipleri Hasan Okan Arabacıoğlu ile Sinan Çalım, Gönen Karşıyaka 100.Yıl İlkokulu
futbol takıma forma hediye etti. 
Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL) ekiplerinden Gönen Karşıyakaspor Kulübü ile Gönen'de hizmet veren Pusula Mühendislik Sahipleri Hasan Okan Arabacıoğlu ile Sinan Çalım, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gönen Karşıyaka 100.Yıl İlkokulu futbol takıma forma hediye ettiler.
Okul yönetimi Okul futbol takımına yapmış oldukları forma hediyeleri için Gönen Karşıyakaspor Kulüp Başkanı Hasan Güner, Pusula Mühendislik Sahipleri Hasan Okan Arabacıoğlu ile Sinan Çalım'a teşekkür ettiler.
Pusula Mühendislik Sahiplerinden Sinan Çalım,"Küçük çocuklarımıza bir nebzede destek olabildiysek ne mutlu bizlere. Çocuklar ve gençler geleceğimizdir. Umarım herkes geleceğimiz olan çocuklar ve gençler için elini taşın altına koyar ve Vatana, Millete, topluma faydalı nesiller yetişir"dedi.
Kulüp Başkanı Hasan Güner ile yönetim kurulu üyesi Fatih İlgün, Hasan Okan Arabacıoğlu ve Sinan Çalım'a teşekkür ederek isimlerinin yazılı olduğu Gönen Karşıyakaspor forması hediye etti
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: