TRANSFER HABERLERİ

10 Kasım 2019 Pazar

YALIKAVAKSPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ.26-23

Kadınlar Hentbol Süper Lig'in 6.haftasında Yalıkavakspor, deplasmanda konuk olduğu İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 26-23 yendi.Kadınlar Hentbol Süper Lig'in 6.haftasında iki Ege temsilcisi,
İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Muğla temsilcisi Yalıkavakspor, İzmir'de Celal Atik Spor salonunda karşı karşıya geldi.
Ligde 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak zirveyi zorlayan Yalıkavakspor, rakibi karşısında ilk yarıda güzel ve etkili oyununa golleri de ekleyince ilk yarıyı 15-10 önde kapattı.İkinci yarıda ev sahibi ekibin farkı kapatma çabaları yetersiz kalınca Yalıkavakspor karşılaşmayı 26-23 kazanmasını bildi ve puan sıralamasında 2.sıraya yerleşti.
Yalıkavakspor'u zafere taşıyan goller, Nurşah 6, Yeliz 5, Buket 5, Yasemin 5, Gözde 2, Reyhan 2 ve Kübra'dan gelirken, mavi-beyazlı ekip 7.hafta karşılaşmasında 17 Kasım Pazar günü evinde ligin güçlü ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'u konuk edecek.
Kulüp Başkanı Mehmet Esen,"Ege derbisinde kazanan biz olduk, Teknik ekip ve oyuncularımızı bu güzel galibiyetten dolayı kutluyorum.Ligde kolay maç yok, desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.
SERVET SARUN









Hiç yorum yok: