TRANSFER HABERLERİ

11 Kasım 2019 Pazartesi

BERGAMA BELEDİYESPOR, DEPLASMANDA KAZANDI.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta, nağmalup liderliğini sürdüren Bergama Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Bigadiç Belediyespor'u Çağrı ve Tekin'in golleri ile 2-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta, haftaya en yakın rakibi Yunusemre Belediyespor'un 3 puan önünde lider olarak giren Bergama Belediyespor, rakibinin puan kaybettiği haftada deplasmanda Bigadiç Belediyespor'a konuk oldu.
Ev sahibi ekip karşılaşmanın hemen başında 3.dakikada Akın Aktaş'ın golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.
Karşılaşmanın 2.yarısında gol ve goller bulmak için rakip kaleyi ablukaya alan Bergama Belediyespor, istediği gole 73.dakikada tecrübeli golcüsü Çağrı Tekin'in penaltıdan kaydettiği gol ile buldu.1-1
Galibiyet golü için ataklarını sıklaştıran kırmızı-lacivertli ekip 86.dakikada Ömer Kuşan'ın golü ile skor'u 2-1'e getirdi.
Golden sonra 2.sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılan Ömer Kuşan, kalan dakikalarda takımını 10 kişi bırakırken, karşılaşmada başka gol olmayınca Bergama Belediyespor aldığı değerli 3 puan ile zirve yarışında en yakın rakibi Yunusemre Belediyespor'un önünde puan farkını 5'e çıkarttı.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: