TRANSFER HABERLERİ

23 Ekim 2018 Salı

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR, HAKEM TRİOSUNA TEPKİLİ.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta haftaya nağmalup liderlik koltuğunda giren Çiğli Belediyespor, evinde konuk ettiği Bursa temsilcisi Gülbahçespor'a gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada
5-3 mağlup oldu, hem liderliği, hemde nağmalup unvanını yitirdi.Hakem triosu Manisa Bölgesi hakemleri, Aydoğan Kaçmaz, Mustafa Hakan Efe ve Büşra Sığınır verdikleri kararlar ile Çiğli Belediyespor kenar yönetimi ve taraftarlar tarafından uzun süre protesto edilirken, karşılaşmanın 29.dakikasında kaleci Uğur'un kırmızı kart görmesi ile 59 dakika 10 kişi mücadele eden Çiğli Belediyespor, 13'te Kaan Yavuzcan'ın golü ile 1-0 öne geçti.
Ev sahibi ekip, 35'te Osman (Pen.) ve 42'de Mahmut'un gollerine engel olamadı ve ilk yarı sonunda soyunma odasına 2-1 mağlup girdi.
2.yarının başlarında rakip kalede etkili olmaya başlayan Çiğli Belediyespor, 54'te Mahmut'un golü ile beraberliği yakalamasına rağmen, 60'ta Adem ve 75'te Murat'ın gollerine engel olamadı.
4-2 geriye düştüğü karşılaşmada 82'de Halil Yekta'nın golü ile ümitlenen Çiğli, konuk ekip 84'te Azmi'nin golüne engel olamadı ve sahadan 5-3 mağlup ayrılarak hem liderliği, hemde nağmalup unvanını yitirdi.
Manisa Bölgesi hakemleri, Aydoğan Kaçmaz, Mustafa Hakan Efe ve Büşra Sığınır'a verdikleri kararlara unun süre tepki gösteren Çiğli Belediyespor kenar yönetimi ve taraftarlar, hakem triosunu uzun süre protesto etti.
Çiğli Belediyespor hafta sonunda yeni lider Somaspor'a konuk olacak.
SERVET SARUN








Hiç yorum yok: