TRANSFER HABERLERİ

22 Şubat 2015 Pazar

Salihlispor, Alaşehir Gençlerbirliği'ni Maç Öncesinde Alkışlayarak Fair-Play Örneği Gösterdi.

Manisa 1.Amatör Lig D Grubunda son iki haftaya girilirken, şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilen Alaşehir Gençlerbirliğispor, Salihli İsmail Doğan Erdinç stadında 2.sırada yer alan Salihlispor'un konuğu oldu. Salihlispor'lu oyuncular Bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Alaşehir Gençlerbirliğispor'u maç öncesinde alkışlayarak Fair-Play örneği gösterdi.
Karşılaşmayı Alaşehir Gençlerbirliğispor 3-2 kazanırken, Salihlispor Fair Play örneği sergileyerek Alaşehir Gençlerbirliğispor'lu oyuncuları sahaya çıkarken alkışlarla tebrik ettiler. Karşılaşmaya sonucundan çok sahada yaşanan Fair-Play güzellikleri damga vurdu.
Maç öncesinde Rakibini alkışlayan, şampiyonluk kupasını veren ve aynı karede fotoğraf veren Salihlispor'da Teknik Direktör Abdullah Türkkan; Futbol sahada savaştır, sahada mücadeledir ve mac biter her şey normale döner.Uzun maratonda 1.olmak icin mucadele ettik nasip olmadi. Herseyde bir hayir vardir. Alaşehir Gençlerbirliğispor yönetim, teknik heyet ve futbolcularının Şampiyonluklarını kutlarız.Bu sezon genc oyuncularım çok büyük tecrübe kazandı, bizim adımıza esas mutluluk budur.Bugün ilk onbirimde 4 tane 1997'li, 2 tane 1998'li, 2 tanede 1999 doğumlu oyuncum yer aldi ve harika performans sergilediler mutluluk benim için budur"dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: