TRANSFER HABERLERİ

10 Şubat 2015 Salı

Balıkesir SAL'da Gönen Belediyespor, İşi Sıkı Tutuyor.

Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL)’ da şampiyonluk yarışının heyecanı haftalar azaldıkça artıyor. Lider Gönen Belediyespor galibiyet serisine devam ederken, son yıllardaki en parlak sezonunu yaşıyor.
Mücadeleci oyun, bol pozisyon bol gol ve yakalanan galibiyet serisi oyuncuları ateşlediği gibi taraftarları da tribünlere çekiyor.
Süper Amatör Lig (SAL) lideri Gönen Belediyespor, hafta sonu evinde konuk ettiği Susurlukspor karşısında zorlanmasına rağmen 1-0 kazanmasını bildi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçtaki tek gole Aydın imza atarken, gol krallığında iddialı isim olan Gürbüz bu maçı da boş geçti. Kadrosuna takviye yapan Susurlukspor, iyi bir futbol ortaya koyarken, atak pozisyonlarındaki varyasyon eksikliği gözlerden kaçmadı.

Adaspor Hazırlıkları Başladı.
Susurlukspor engelini tek golle geçip yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, hafta sonunda Cunda Adası’nda karşılaşacağı Adaspor karşılaşması hazırlıklarına başladılar. Teknik Sorumlu Engin Yıldırım, hedefe adım adım gittiklerini söylerken, ilk maçta taraftarları önünde 1-0 mağlup oldukları Adaspor’dan rövanşı almak için işi sıkı tuttuklarını belirtti. Yıldırım,"Maç içinde oyuncularım üzerlerine düşenin en iyisini yapmak için çalışıyorlar. Bunu hem bizler kenardan hem de taraftarlarımız tribünlerden net görebiliyorlar. Böylesine mücadele eden bir takımın başarılı maçlar oynaması gayet normal. Bu senkronize oyunu her maça taşımak kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum"dedi.
NEDİM KIRAN - GÖNEN 

Hiç yorum yok: