TRANSFER HABERLERİ

11 Şubat 2015 Çarşamba

Alaşehir Belediyesinden Spor Kulüplerine Büyük Destek.

Alaşehir Belediyesi, daha önceki yıllarda olduğu gibi ilçede bulunan Amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. 
Alaşehir Belediyesi, ilçe genelinde bulunan Amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi; Alaşehir Belediyespor, Alaşehir Gençlerbirliği, Killikspor ve Yeşilyurtspor Kulüplerine yaklaşık 90 Bin TL’lik spor malzemesi yardımında bulundu. Büyükşehir yasasından sonra ilçe merkezinde ve yeni mahallelerde bulunan Spor Tesislerinin bakımı da Alaşehir Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı. Belediye ayrıca kulüplerin deplasmanlara gidebilmesi içinde araç desteğinde bulunuyor.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban,“Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteğe vermeye hazırız. Umarım kulüplerimiz de sezon sonunda hedefledikleri başarılara ulaşırlar”dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: