TRANSFER HABERLERİ

26 Ocak 2015 Pazartesi

FOÇA BELEDİYESPOR: 1 - ÖZ ÇAMDİBİSPOR: 0

İzmir Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda Foça Belediyespor evinde Öz Çamdibispor'u konuk etti.
FOÇA BELEDİYESPOR: 1 - ÖZ ÇAMDİBİSPOR: 0
STAT: Foça Nihat Hüsenay 
HAKEMLER: Uğur Topaloğlu, Uğur Önay, Eren Öksüzler
FOÇA BELEDİYE SPOR: Fırat ***- Burak ***, Serkan ***, Sedat ***, Alpay ***, Oğuz ***, Batuhan *** (90+7 Mehmet ?), Evren *** (67 Umut ***), Talip ***, Burak ***, Fikret *** (90+5 Salih ?) 
ÖZ ÇAMDİBİSPOR: Mustafa Çalışkan ***- Özgür ***, Semih ***, Sercan *** (90 Emre ?), Caner *** (65 Oğuz **), Okan ***, Mustafa Bingöl ***, Sinan ***, Muharrem ***, Emrah ***, Yağız ***
GOL: Dk.89 Fikret (Foça)
SARI KARTLAR: Serkan, Alpay, Burak (Foça Belediyespor),Oğuz (Öz Çamdibispor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.89 Alpay, Mustafa Bingöl 
İzmir Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda Foça Belediyespor evinde Öz Çamdibispor'u konuk etti.
Yağmur yağışı sebebiyle oldukça ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada, her iki takım oyuncuları da galibiyet için kıyasıya mücadele etti.
Mutlak 3 puan kazanmak için sahaya çıkan Foça Belediyespor, güçlü bir rakibine karşı 90 dakika  boyunca çok iyi mücadele etti. Rakip kalede çok sayıda tehlike yaratan ev sahibi ekip, 89.dakikada Fikret’in attığı golle maçı kazanmayı başardı. Bu golün ardından sözlü olarak tartışan Foça Belediyespor’lu Alpay ve Öz Çamdibispor'lu Mustafa Bingöl, kırmızı kartla oyundışı kaldı. Duraklamalar ve saha içinde yaşanan tartışmalar nedeniyle, maça 10 dakikalık ek süre ilave edildi.
Karşılaşma sonunda Foça Belediyespor’lu futbolcular ve teknik heyet, emeklerinin karşılığını almanın ve haftalar sonra kazanılan galibiyetin büyük sevincini yaşadı.
Bu sezon, genç altyapı oyuncularının ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele eden Foça Belediyespor, 3.Hafta’da Yeni Bornovaspor’u 3-1 ve 7.Hafta’da Dedebaşıspor’u 2-1’lik skorlarla yenmişti. Foça Belediyespor’un şu ana dek oynadığı maçlarda, 3 galibiyeti, 4 beraberliği ve 8 mağlubiyeti bulunuyor.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: