TRANSFER HABERLERİ

16 Aralık 2014 Salı

Uşak Sportif Gençlikspor'a Saha Kapatma Cezası.

Av.Tacar Çağlar Başkanlığında toplanarak 42 sayılı toplantısını gerçekleştiren Amatör Futbol Disiplin Kurulu AFDK, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden Uşak Sportif Gençlikspor'a 7 Aralık’ta oynanan 
ve 0-0 berabere sonuçlanan Afjet Afyonspor karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama cezası ile 1500 TL para cezası verdi.
Amatör Futbol Disiplin Kurulu AFDK ayrıca;
Afjet Afyonspor'a Uşak Sportif Gençlikspor karşılaşmasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile 750 TL para cezası.
Isparta DSİ Spor'a Sarayköyspor karşılaşmasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile 750 TL, çıkan saha olayları nedeni ile 500 TL para cezası.
Sarayköyspor'a Isparta DSİ Spor karşılaşmasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile 750 TL para cezası.
Isparta DSİ Spor'lu Fehmi Kader Geze'ye Sarayköyspor karşılaşmasında rakibine kural dışı harekette bulunması nedeni ile 2, ihraç sonrası eylemi nedeni ile 3, toplam 5 resmi karşılaşmadan men cezası.
Sarayköyspor'lu Kemal Bilal Türkoğlu'na Isparta DSİ Spor karşılaşmasında topsuz alanda rakibine kural dışı harekette bulunması nedeni ile 3 resmi karşılaşmadan men cezası verilmesine karar verdi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: