TRANSFER HABERLERİ

15 Aralık 2014 Pazartesi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 ERDEKSPOR: 1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Erdekspor’u 2-1 mağlup ederek, grupta ilk devreyi 28 puan ve averaj ile lider kapattı.  
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 ERDEKSPOR: 1
STAT: Mümin Özkasap 
HAKEMLER: Fatih Çalışkan, Hakkı Özkaya, Musa Çopur
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Gökhan ***- Serkan ***, Suat ***, Engin Memişler ***, Tuncay *** (89 Yusuf ?), Süleyman ***, Uğur *** (76 Oğuzhan **), Engin Ün ***, Serhat ***, Vahdet ***, Samet Kalkan *** (72 Fatih **)
ERDEKSPOR: Gökhan **- Berkan ** (46 Birindar **), Ekrem ** (84 Hasan Binehan *), Ali **, Alperen **, Bahadır *, Dardan Rogova **, Fatih **, Hasan Karaduman **, Tarık **, Doğukan ** (52 Ayhan **)
GOLLER: Dk.3 Engin Memişler, 10 Uğur, 68 Hasan Karaduman
SARI KARTLAR: Gökhan, Engin Memişler, Süleyman, Engin Ün (Manisa BŞB.), Ali, Fatih, Hasan Binehan (Erdekspor)
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Erdekspor’u 2-1 mağlup ederek, grupta ilk devreyi 28 puanla lider kapattı. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Erdekspor’u konuk etti. 
Zorlu mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda taraftarda izledi. 
Ev sahibi Büyükşehir Belediyespor, maça golle başladı.
3.dakikada Uğur’un sol kanattan ceza sahasına ortasında, Samet topa sert vurdu kaleci kurtardı. Dönen topu iyi takip eden Engin Memişler takımını 1-0 öne geçirdi. 
10.dakikasında ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Süleyman’ın kullandığı korner atışında kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Uğur durumu 2-0 yaptı. 
İlk yarı bu skorla geçildi. 
İkinci yarıya Erdekspor daha istekli başlasa da pozisyon üretmekte zorlandı. 
68.dakikada Tarık’ın şutunda direkten dönen topu tamamlayan Hasan Karaduman skoru 2-1 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak puanını 28 yaptı ve devreyi averajla lider tamamladı. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Futbolcuları Kutladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maçın ardından soyunma odasına giderek yeşil-beyazlı oyuncuları kutladı.Başkan Ergün, futbolculara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Devreyi lider kapattığınız için sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu takım sezon sonunda şampiyon olacaktır"diye konuştu. 
Devre Arasında Takviye Olabilir.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, devre arasında takviye yapabileceklerini belirterek,"Öncelikle oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Zor bir grupta, iyi rakiplere karşı mücadele ediyoruz. Biz bu sene şampiyon olmak için yola çıktık. Devreyi de lider kapattığımız için mutluyuz. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah bu coşku ve heyecanı sezon sonunda da hep beraber yaşayacağız. Devre arasında birkaç oyuncu takviyesi yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile bu konuyu değerlendireceğiz"dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: