TRANSFER HABERLERİ

13 Ekim 2014 Pazartesi

SOMA SOTESSPOR: 2 KARABİGA BELEDİYESPOR: 1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta Soma Sotesspor, sahasının bakımda olması nedeniyle Kırkağaç'ta konuk ettiği Karabiga Belediyespor'u 2-1 yenerek ligdeki 2.galibiyetini aldı.
SOMA SOTESSPOR: 2 KARABİGA BELEDİYESPOR: 1
STAT: Kırkağaç Şair Eşref
HAKEMLER: Bilal Çavuş, Arif Emre Harmanbaşı, Alper Gür
SOMA SOTESSPOR: Çağlar **- Şerif **, Eser **, Kaan **, Okan Şen ***, Ercan **, Raşit **, Okan Bayram * (52 Erdem **), Murat Aksoy * (45 İsmail ****), Emre **, Mutlu **
KARABİGA BELEDİYESPOR: Ayhan **- Bayram **, Oktay ***, Aly Berete ** Onur ***, Umut ** (90 Hayrullah ?), Ersan *** (75 Ozan *), Rıza **, Mehmet ** (62 Emre *), Enver **, Cüneyt **
GOLLER: Dk.51 Ersan, 57 Okan Şen, 82 İsmail
KIRMIZI KART: Dk.62 Aly Berete (Karabiga Belediyespor)
CEVDET YILDIRIM ile MAÇIN YORUMU.
SOMA SOTESSPOR:
Sezonun ilk puanını, daha doğrusu ilk 3 puanını, geçen hafta çatısını eski Somaspor’lu oyuncuların oluşturduğu Sındırgı Belediyespor’dan almıştı. Hem de deplasmanda. Artı olarak; 3 puanı 3 golle almıştı..
Sındırgı Belediyespor deplasmanından alınan galibiyetin vermiş olduğu moral  motivasyonla çıktılar Karabiga Belediyespor karşısına.
Sahaya: Çağlar-Şerif-Eser-Kaan-Okan Şen-Ercan-Raşit-Okan Bayram-Aksoy-Emre ve Mutlu on biri ile 4-2-3-1 oyun düzeni ile çıkan mavi-beyazlılar, geçen hafta Sındırgı Belediyespor deplasmanında sergiledikleri olumlu futbolu, haftaya 4 puanla 9.sırada giren Karabiga Belediyespor karşısında da sergiledi.
51.dakikada Ersan Çelebi’nin ayağından yedikleri şok golle 0-1 geriye düşen Soma Sotesspor, 57.dakikada sağ kanattan Şerif’in yaptığı ortaya mükemmel yükselen Okan Şen’in golüyle beraberliği yakaladı.
Yakaladığı beraberlik golünden sonra galibiyet golü için ataklarını sıklaştıran Soma Sotesspor, aradığı ve arzuladığı golü 82.dakikada buldu.
Oyuna 45.dakikada Murat Aksoy’un yerine dahil olan İsmail Şarlayan, Eser’in sol kanattan yaptığı ortaya  ön direkte ayak koydu ve takımını Karabiga Belediyespor karşısında 2-1 öne geçirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Soma Sotesspor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Mavi-beyazlılar, aldıkları bu galibiyetle Bölgesel Amatör Lig'de 4.hafta sonunda ikinci galibiyetini almış oldu. İsmail Şarlayan, oyuna kattığı pozitif enerji ve attığı golle maçın adamı oldu. Kendisini kutluyoruz..
LEVENT ANALI,"İNANDIK ve BAŞARDIK"
Soma Sotesspor’un başarılı  Antrenörü Levent Analı, karşılaşma sonrasında,"Ben sporcularıma her zaman şunu söylerim. Vucudunda davaya inanmayan saçının telinden, ayak tırnağına kadar bir uzvun varsa sök at. Bugün futbolcularım davaya inandılar ve başardılar. Bize averaj takımı gözüyle bakanlar bundan böyle bizden korkması gerekecek. Bugün sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularımı alınlarından öpüyorum”dedi.
KARABİGA BELEDİYESPOR
Sezona 5-0’lık Manisa Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Karabiga Belediyespor, 2.hafta deplasmanda İncirliova Belediyespor’u Cüneyt Aytürk’ün golleriyle 2-1 mağlup etti. 3.hafta evinde Balıkesir Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Çanakkale temsilcisi, istikrarsız gidişatını Soma Sotesspor karşısında da sürdürdü.
Sahaya Ayhan-Bayram-Oktay-Aly Bereke-Onur-Rıza-Umut-Ersan-Cüneyt-Mehmet ve Mehmet ilk onbiri ile çıkan Karabiga Belediyespor, ilk kırbeş dakika Soma Sotesspor forvetine gol şansı vermedi. Sağ kanattan Ersan’ın getirip nefis kestiği ortalarla da sonuca gitmeyi denediler. İkinci yarının 51.dakikasında Ersan’ın ayağından buldukları golle 1-0 öne geçtiler. Bu dakikaya kadar pozitif futboluyla ön plana çıkan defans oyuncusu Aly Bereke, Emre’ye yaptığı faul sonrasında önce sarı- sonrada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Aly Bereke’nin atılması ile defans kurgusunda büyük sıkıntı yaşayan Karabiga Belediyespor, İsmail Şarlayan’ın ayağından yedikleri golle 2-1 mağlup duruma düştüler. 90+4’de Cüneyt adeta takımını 1 puandan etti.Sağ kanattan kullanılan uzun taç atışında bir anda topu önünde bulan Cüneyt, iki adımdan topu auta gönderdi.
HAKEMLER
Kocaeli Bölgesi hakemlerinden: Bilal Çavuş, Arif Emre Harmanbaşı ve  Alper Gür, verdikleri kararla her iki takımında büyük tepkisini aldı.
Karşılaşma sonrası Sotesspor’lu futbolcu ve teknik ekibin sevinci görülmeye değerdi.Bizlerde sporsever  olarak, Sotesspor’lu futbolcu ve teknik ekibi kutluyoruz.."İNANDILAR ve BAŞARDILAR"
CEVDET YILDIRIM-SOMA

Hiç yorum yok: