TRANSFER HABERLERİ

15 Eylül 2014 Pazartesi

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Karabiga Belediyespor'a Farklı Tarife: 5-0

Manisa Büyükşehir Belediyespor 2014-2015 sezonun ilk maçında, evinde konuk ettiği Çanakkale temsilcisi Karabiga Belediyespor’a gol yağdırdı. 5-0
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 5 KARABİGA BELEDİYESPOR: 0
STAT: Mümin Özkasap
HAKEMLER: Murat Yalçın, Gökhan Barcın, Hakan Daşcı
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Aydın ***- Yusuf ***, Şerif Ali ***, Serkan ***, Cüneyt *** (76 Tuncay **), Suat ***, Oğuzhan ***, Fatih *** (65 Uğur **), Süleyman Numan ***, Engin Ün ***, Samet *** (74 Engin Memişler **)
KARABİGA BELEDİYESPOR: Engin *- Bayram *, Oktay *, Aly Berete **, Onur *, Umut *, Fuat *, Rıza * (46 Tahsin *), Mehmet *, Enver * (46 Ersan *), Cüneyt * (46 Emre *)
GOLLER: Dk.14, 67 ve 89 Oğuzhan, 20 Süleyman Numan, 90+1 (Pen.) Engin Memişler (Manisa BŞB.)
SARI KART: Engin Ün (Manisa BŞB.)
Manisa Büyükşehir Belediyespor 2014-2015 sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Karabiga Belediyespor’a gol yağdırdı.5-0
Seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmaya taraftarından yoksun çıkan yeşil-beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmada Oğuzhan üç gol atarak yıldızlaşırken, yeşil-beyazlılara farklı galibiyeti getiren diğer goller ise Süleyman ve Engin Memişler’den geldi.
Karşılaşmaya atak başlayan ev sahibi Büyükşehir Belediyespor, 14.dakikada Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren yeşil-beyazlılar 20.dakikada Süleyman’ın golüyle durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla geçilirken, maçın ikinci yarısında sıcak havanın da etkisiyle oyunda tempo düştü. Rakibi karşısında oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, 67.dakikada Serkan Gaşi’nin güzel pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan, kalecinin üzerinden güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi. 89.dakikada Engin Memişler’in şutunda direkten dönen topu iyi takip eden Oğuzhan topu ağlara gönderirken kendisinin üçüncü, takımını da dördüncü golüne imza attı. 90+1 dakikada Uğur, ceza sahası içerisinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Engin Memişler güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 5-0 galibiyete ayrılarak, 8.Grupta averaj ile liderlik koltuğuna oturdu.
İyi Bir Başlangıç Yaptık.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, lige iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizerek,“Bugün karşımızda iyi bir takım vardı. Aldığımız bu skor kimseyi yanıltmasın. Tabi bizde iyi bir takımız. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa sezon sonunda ulaşmak istiyoruz” dedi.
Taraftar Desteğine İhtiyacımız Var.
Karabiga Belediyespor karşısında üç gol atarak yıldızlaşan Oğuzhan ise çok iyi bir takım olduklarına dikkat çekerek, “Saha içerisinde yardımlaşarak, iyi olduğumuzu gösterdik. İnşallah herşey böyle gider. Tabi bu maç seyircisiz oynandı ancak bundan sonraki maçlarımızda taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onlarda bizim kadar şampiyonluğa inanırlarsa, bu takım sezon sonunda hedeflediği yere ulaşır. Biz şampiyonluğa inanıyoruz” diye konuştu. 
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: